National

Dezvaluirile care l-ar putea infunda pe Tariceanu: STENOGRAME cu SOV despre seful Senatului

Publicat: 28 iul. 2016
1

Ies la iveala noi amanunte incredibile care il pot infunda pe seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu.

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu a fost adus, joi, de la Penitenciarul Rahova la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, pentru a i se prezenta noile acuzatii de coruptie, acesta fiind suspectat de cumparare de influenta, a precizat avocatul sau dupa audieri.

Mai exact, Vintu este suspectat ca ar fi oferit un milion de euro unui politician pentru a obtine sprijinul acestuia, au precizat surse apropiate anchetei. In spatiul public au aparut informatii referitoare la faptul ca in dosar ar aparea si numele lui Bogdan Olteanu si Calin Popescu Tariceanu.

Mai multe surse din presa sustin ca obiectul mitei pe care ar fi incasat-o Tariceanu de la SOV l-ar fi reprezentat numirea lui Liviu Mihaiu ca guvernator al Deltei Dunarii.

De altfel, potrivit unor stenograme date publicitatii de DNA, SOV s-a manifestat urat la adresa lui Traian Basescu cand Mihaiu a fost demis din Delta:

SOV: Mai ales cand stiu cum mi l-a dat pe Mihai afara din Delta, da?
Sergiu Toader: Da.
SOV: Ba, aveam o relatie buna cu el si ma trezesc ca-mi trage o mu** si-mi si transmite „ti-am tras-o prin gura”. Pai bai, pu**, una ne-am inteles, alta faci?

Liviu Mihaiu a fost numit guvernator al Deltei Dunarii in 18 septembrie 2008, de catre premierul Calin Popescu Tariceanu, dar a fost dat afara cateva luni mai tarziu, in februarie 2009, prin sms.

Adauga un comentariu