Jocuri

Diablo 3 – Wizard Trailer si detalii despre licitatii si servere – VIDEO

Publicat: 02 mai 2012

Blizzard Entertainment a finalizat seria de materiale video dedicate claselor de eroi din Diablo III, lansand un ultim trailer pentru personajul Wizard. La fel ca si in cazurile eroilor precedenti, trailerul ofera detalii despre originile si motivatiile vrajitoarei, precum si abilitatile pe care aceasta le va putea folosi in lupta.

In plus, Blizzard a oferit detalii suplimentare despre casa de licitatii ce va fi implementata in Diablo III, prin intermediul careia jucatorii vor putea comercializa obiecte de inventar in schimbul banilor reali.

Astfel, pentru fiecare obiect unic comercializat (armuri, arme sau alte accesorii), Blizzard isi va opri o taxa de 1$ (sau echivalentul in moneda locala). Alternativ, pentru obiecte obisnuite, pietre pretioase, materiale sau aur, Blizzard va opri o taxa de 15% din valoarea tranzactiei. Aceasta taxa va fi valabila si in cazul tranzactiilor ce nu vor folosi bani reali, ci moneda specifica jocului: gold.

Pe langa aceste deduceri, Blizzard va incasa o taxa suplimentara de 15% atunci cand un jucator va incerca sa-si transfere o suma de bani din contul in-game catre un serviciu de tipul PayPal. Acest gen de penalizare va putea fi evitata daca jucatorul alege sa transfere acele fonduri in portofelul virtual al contului sau de Battle.net, banii putand astfel fi folositi pentru achizitia variantelor digitale ale jocurilor Blizzard sau pentru tranzactii in-game in World of Warcraft.

Strans legata de acest sistem de licitatii va fi impartirea jucatorilor pe servere, in functie de regiunile de care acestia apartin. Astfel, vor exista trei regiuni mari, intre membrii carora nu se vor putea realiza tranzactii prin intermediul casei de licitatii: America si Oceania (Statele Unite, Canada, America Latina, Australia, Noua Zeelanda si Asia de Sud-est), Europa (tarile din Uniunea Europeana, Europa de Est, Africa, Orientul Mijlociu si Rusia) si Asia (Coreea de Sud,Taiwan, Hong Kong si Macau). Mai mult, jucatorii din regiunea Asia nu vor putea executa tranzactii pe bani reali in cadrul casei de licitatii.

Din fericire, chiar daca licitatiile si tranzactiile nu vor fi posibile intre membrii a diferite regiuni, acestia vor putea totusi sa joace Diablo III intre ei, gratie noului sistem Global Play, implementat de Blizzard special pentru acest joc. Mai multe detalii despre casa de licitatii din Diablo III puteti gasi aici.

Diablo III va fi lansat pe 15 mai 2012, pentru PC si Mac.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit