Jocuri

Diablo III – editii si preturi

Publicat: 19 mart. 2012

Versiunea retail a lui Diablo III va fi livrata in doua variante: editia normala (cutie, disc cu jocul, manual etc.), la un pret estimat de 259,9 lei si editia de colectie (disc cu jocul; documentar despre realizarea lui Diablo III pe suport dual DVD si Blu-ray; coloana sonora pe suport CD audio; carte „Art of Diablo III” de 208 pagini; macheta Soulstone cu stick USB de 4GB – pe care vor fi livrate Diablo II si expansion-ul Lord of Destruction; suport pentru acest stick, sub forma capului scheletic al lui Diablo; continut exclusiv in-game pentru jocurile Diablo III, StarCraft II: Wings of Liberty si World of Warcraft), la un pret estimat de 399,9 lei.

Diablo 3


Blizzard Entertainment tocmai a anuntat mult asteptata data de lansare pentru Diablo III. Astfel, gamerii pasionati din Statele Unite ale Americii, Canada, Europa, Coreea de Sud, Asia de Sud-Est, Australia, Noua Zeelanda, Taiwan, Hong Kong si Macau vor putea achizitiona Diablo III din magazinele retail incepand cu15 mai 2012.

Tot de la aceeasi data, Diablo III va fi livrat si in regim digital, via Battle.net, in teritoriile listate mai sus, plus Mexic, Argentina, Chile si Brazilia. Locuitorii din America de Sud si cei din Rusia vor putea cumpara exemplare fizice ale jocului abia de pe 7 iunie 2012.

Diablo 3

Diablo III va fi complet localizat in urmatoarele limbi: spaniola (atat pentru Europa, cat si pentru America de Sud), portugheza, franceza, germana, italiana, poloneza, rusa, coreeana si chineza traditionala.

Incepand de pe 16 martie, Blizzard accepta precomenzi pentru versiunea digitala a lui Diablo III.loading...

Adauga un comentariu