National

Dialog halucinant intre o invatatoare si elevii ei! Ce s-a auzit in sala de clasa intrece orice imaginatie! – VIDEO

Publicat: 29 oct. 2012
1

Parintii care-si trimit copiii la scoala pentru a invata carte au uneori surpriza de a afla ca educatia pe care micutii o primesc la scoala este departe de a fi ceea ce-si doresc pentru odraslele lor.

O inregistrare aparuta pe internet scoate la iveala un astfel de caz, in care elevii sunt traumatizati de cea care ar trebui sa le indrume primii pasi in viata. Invatatoarea Veronica Bereanda, de la Liceul Nicolae Iorga, pare sa fie de parere ca elevii de clasa intai trebuie educati intr-un mod cat mai dur, fara sa ia insa in seama sechelele pe care le poate provoca prin comportamentul ei.

Potrivit inregistrarii audio, care nu a fost confirmata oficial, invatatoarea este in funtie de 40 de ani si a primit in acest timp mai multe reclamatii din partea parintilor nemultumiti.

Ea nu se sfieste sa-si jigneasca elevii, facandu-i prosti, tampiti, tantalai sau chiar „oale de noapte”, dar apeleaza si la amenintari dure pentru a-i pedepsi. „Te arunc pe geam!”, „Stai in genunchi!”, „Iti dau cu maculatorul in cap!” sau „Te dau cu capul de tabla” sunt doar cateva dintre metodele invatatoarei de a-si educa elevii de sapte ani.
sursa: cancan.ro
Comentarii
 • B Z I, stiu ca nu sunteti in stare de ceva serios. Atat va este anvergura. Nimicuri pt.cascalai.Imi este rusini ca sunteti din IASI!!!!!!!!!!!!!!!

 • Sa-i fie rusine acestei doamne invatatoare care ar trebui sa le fie ca o mama copilasilor …Nu se gandeste ca pentru copii este foarte importanta pornirea in scoala,este vorba despre primul lor contact cu scoala….
  Ce impresie lasa aceasta asa zisa invatatoare de atatia zeci de ani acestor micuti despre SCOALA????

 • este o nerusinata si eu am copil de clasa * daca sar fi antampat asa ceva copilului meu as fi stranso de gat pe nesimtita aia ca altceva nu e . daca nui place meseria sa lase loc la altu ca slava domnului, din cauza unora ca ea stau multi acasa ia salariu de pe urma copiilor si apoi nus multumiti de parca iar interesa copii nostri

 • e ceva specific dascalilor de la aceasta scoala…o spun din experienta…am avut si eu copilul acolo numai ca l-am retras la timp sa nu mi-l distruga complet (psihic evident)

 • Am facut scoala pe vremea lui Ceausescu si nu am pomenit asa ceva. Erau exigenti invatatorii, dar nici in halul asta.Cred ca ar fi cazu ca unele cadre didactice sa lase loc la altele mai tinere si cu mai multa rabdare. RUSINE CELOR CARE INCA MAI EDUCA PE CEI MICI CU METODE COMUNISTE.

 • Eu am fost foarte multumit de doamna invatatoare Veronica Bereanda . Poate a obosit dupa atatia ani de munca . Pentru ca clasa * e foarte dificila ,trbuie multa rabdare pentru elevi,invatator si parinti .

  • Esti tu fost elev cum sunt eu popa 🙁
   Ce vorbesti, frate, e clasa dificila si asta justifica abuzurile verbale intolerabile? Cum e posibil sa jignesti si sa terorizezi psihic niste copii de 6 ani in halul asta?? Cum e posibil sa masacrezi sufletele nevinovate si sa confunzi asta cu „educatia”?
   Sa speram ca va fi eliminata din invatamant cat mai repede!

Adauga un comentariu