Actualitate

Dialog neașteptat într-o alimentară din Vaslui, între vânzătoare și o clientă româncă întoarsă din Italia

Publicat: 30 iun. 2020
17

Nu mai este un secret ca romanii uita, de multe ori, de unde pleaca. Dovada o face de aceasta data o romanca, intoarsa de la munca din Italia, care s-a prefacut ca a uitat limba materna. Raspunsul pe care l-a primit la o alimentara din Vaslui a facut-o sa intre in pamant de rusine.

Dupa ”modelul” deja celebru Florin Raduciou, fostul mare fotbalist care dupa cateva luni de stat in Italia a ”uitat” limba romana, iata ca se intampla acum si la alte case.

Este vorba despre un dialog surprins intre doua femei din Vaslui, una dintre ele abia intoarsa de la munca din Italia, care dorea sa cumpere ceva de la o alimentara, si vanzatoarea, iritata ca vecina ei a ”uitat” limba romana.

Cumparatoarea ajunge la casa: “Buon giorno, quanta il face productele?”, intreaba femeia cu accent italian. “50 de lei”, raspunde vanzãtoarea. “Scuzi, io non conosco dinero romeno”, continua cumparatoarea. Replica vanzatoarei a venit genial: “50 de lei, fa! Ca esti din sat cu mine!” La care cumparatoarea a platit si a plecat nervoasa din magazin.

Adauga un comentariu