Magazin

Diana Dumitrescu, in doliu. O persoana draga ei s-a stins din viata: „Regretele sunt inutile acum”

Publicat: 07 mart. 2014
1

Diana Dumitrescu trece prin clipe dificile, dupa ce o persoana draga ei a decedat. Actrita a scris cateva cuvinte despre aceasta suferinta si grea incercare pe blogul sau: „Regretele sunt inutile acum…Te voi iubi mereu”.
 
Diana Dumitrescu a vorbit despre cat de greu este sa pierzi pe cineva drag. Artista nu a mentionat clar despre cine este vorba, insa a dezvaluit ca persoana care s-a stins din viata este cea care a avut grija de ea cand era micuta.

Citeste si: Cum arata Diana Dumitrescu nemachiata, abia trezita din somn!

„Momente si momente. Sus si jos. Zambet si lacrima. Fericire si tristete. Cred ca aceste cuvinte definesc cel mai bine viata.

Pierderea cuiva drag este cel mai greu moment din viata. Azi e, maine nu. Si din pacate nu putem face nimic, pentru ca acesta este cursul vietii. Regretele nu folosesc la nimic. Am. Am regrete. Sunt suparata pe mine ca nu am fost sa o vizitez mai des. Stiu ca ea nu e, nu era, suparata.

Scriu aceste randuri ca sa va reamintesc ca viata este scurta si brusca uneori, ia de langa noi oamenii dragi, fara sa ne anunte, lasand goluri care nu vor mai fi niciodata umplute. Camarutele inimii, pline cu sentimente pentru fiecare om din viata noastra, raman goale si pustii si nimeni altcineva niciodata nu le poate inlocui.

Citeste si: Diana Dumitrescu a CAZUT LA PAT ! Vezi ce a patit!

Langa ea am invatat sa merg, sa mananc, sa rad, sa cos, sa citesc, sa scriu si sa fiu om. Si totusi, undeva pe parcurs, egoismul vietii de azi, m-a facut sa uit sa trec sa spun „sarut mana” mai des, mai mult, macar atat cat ea a avut grija de mine…

Si totusi, regretele sunt inutile acum…Te voi iubi mereu. Odihneste-te in pace!”, a scris Diana Dumitrescu pe blogul sau.

Adauga un comentariu