Magazin

Diana, fiica lui Adrian Enache, SUFERINTA dupa ATACUL suferit

Publicat: 29 iul. 2014
1

La aproape o luna de cand libanezul Ali Kanaan (46 de ani) a injunghiat-o incercand sa o violeze, fiica artistului Adrian Enache trece prin chinuri groaznice. Din cauza ranilor de pe brate si de pe abdomen, Diana (17 ani) nu are voie sa-si faca dus, iar mama ei o sterge zilnic pe tot corpul cu servetele umede.

Citeste si: Fiica lui Adrian Enache, DETALII SOCANTE despre ATAC. Ce i-a facut AGRESORUL

In ciuda cosmarului prin care trece, Diana e cea care isi incurajeaza parintii. „Starea ei de spirit e buna, e puternica si ne da din optimismul ei”, a marturisit, pentru „ring”, Adrian Enache.

Citeste si: Rasturnare de situatie. Ce au gasit anchetatorii in cazul înjunghierii Dianei Enache

Daca ranile se inchid, Diana s-ar putea spala din nou normal dupa o luna. „Pana se vor cicatriza ranile vor mai trece vreo doua luni. De abia de saptamana viitoare va avea voie sa faca dus. Pana acum si-a mentinut igiena cu ajutorul servetelelor umede. Ranile deschise au fost pe tot pieptul, sub sani si la torace. Am gasit o crema premiata la Salonul de Inventica de la Geneva, care in trei luni vindeca fara sa lase cicatrice. E tanara si i se va reface pielea, dar cel mai important e sa isi revina mental, pentru ca si acum mai revede clipele acelea de groaza. Merge la psiholog si mai iese din cand in cand la plimbare cu colegele, ca nu poate sta doar in casa”, a adaugat cantaretul.

Comentarii
  • mi-e greu de crezut ca diana enache[prezentatoarea shtirilor pro tv]e fiica lui adrian enache,dar oricum shi ea ,shi sora ei ,amalia ,li se pot spune ”laptarache”,la cum arata.

Adauga un comentariu