Cancan

Diana Senteș a devenit mămică pentru prima dată. Primele imagini cu copilul

Publicat: 01 dec. 2020
diana sentes sta pe iarba in natura
Diana Senteș a devenit mămică pentru prima dată. Vedeta a născut o fetiță perfect sănătoasă și a publicat pe o rețea de socializare prima imagine cu bebelușul

Diana Senteș a devenit mămică pentru prima dată. Vedeta a născut o fetiță perfect sănătoasă și a publicat pe o rețea de socializare prima imagine cu bebelușul. Într-o postare făcută pe Instagram Stories în timpul travaliului care a durat mai multe ore,  Diana a precizat: Dacă e greu? Mă ucide… atât de greu este’.

Diana Senteș a devenit mămică pentru prima dată

Diana Senteș, fosta concurentă de la Exatlon, a devenit mămică pentru prima dată. Ea a născut o fetiță perfect sănătoasă și a postat prima imagine cu micuța ei.

Diana Senteș a scris pe Instagram o postare emoționantă pentru venirea pe lume a micuței Kaia Măria.

„Încerc să scriu o descriere la poza asta, dar mi-au dat lacrimile.Mâine mergem acasă la tati și emoțiile sunt mari. Pandemia asta nebuna ne-a furat momente unice. Prima atingere a ambilor părinți din primele ore de viață, primul alint al bunicului sau prima sărutare a bunicii ne-au lipsit enorm în zilele de spitalizare, dar mai e puțin și ajungem acasă. Cu dragoste pentru Kaia????????”, a scris Diana la postarea unei fotografii cu fetița ei.

Una dintre cele mai cunoscute antrenoare de fitness din România, Diana Senteș, a fost extrem de activă pe parcursul sarcinii. Vedeta a postat pe rețelele de socializare o mulțime de clipuri din timpul antrenamentelor fizice pe care le-a efectuat atunci când era graviduță. Cu siguranță, Diana fiind o persoană activă, își vă reveni extrem de repede după sarcină.

A avut o naștere dificilă

Într-o postare făcută pe Instagram Stories în timpul travaliului care a durat mai multe ore,  Diana a precizat: Dacă e greu? Mă ucide… atât de greu este’.

Diana Senteș a născut în dimineața zilei de 28 noiembrie. Ea și iubitul ei, Cătălin Duma, în vârstă de 27 de ani, au devenit pentru prima oară părinți.

‘Războinica’ de la Exatlon s-a cuplat cu un tânărul afacerist, după ce s-a despărțit de băiatul cel mic al fondatorului Romconstruct, Marius Turcu.

Diana Senteș a fost și iubita lui Dani Oțil, fiind prima femeie cu care acesta s-a afișat după despărțirea de Mihaela Rădulescu.

În trecut, când a fost întrebată daca este de acord cu alăptarea în public, vedeta a mărturisit că nu concepe să facă așa ceva.

Este fantastic că dăm viață și nu glumesc cu chestia asta! Nu am zis cu sânii pe afară ca să fiu rea, însă, ceva vi se întâmplă. Vă fură dragostea aia și aveți senzația că vreți să vă despuiați și cu burta, și întinse pe pat, și în oglindă… În c#@^ gol și în ț@#le goale, cu burta mare și mineni nu vrea să vadă asta, zic eu, cred eu. Că voi simțiți nevoia să vă admirați corpul, faceți-o pentru voi și pentru soțul vostru. Pentru că altfel, vin eu și întreb: Dacă îți scoți [email protected]#a pe afară să alăptezi, în public, la mall, pe bancă în parc, în tramvai, de ce nu umbli așa pe stradă! Că ești mamă și tu ai voie!’, a declarat fosta concurentă de la Exatlon’ în urmă cu ceva timp, relatează wowbiz.ro.

O alta vedeta din Romania, însărcinată cu al doilea copil

Zilele trecute, opinia publica avea să afle că o alta vedeta din Romania este însărcinată cu al doilea copil. Este vorba despre Flavia Mihășan, care este în culmea fericirii de când a aflat că este din nou gravida. Fosta asistentă de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a plănuit să devină din nou mamă, dorind un frățior sau o surioară pentru fiul ei, Carol (1 an).

Flavia a intrat deja în al doilea trimestru de sarcină, iar acum se confruntă cu niște simptome de graviduță. În primele săptămâni a avut stări de greață și poftă de mâncare, ceea ce nu se întâmplase în timpul primei sarcini.

Dansatoarea așteaptă cu nerăbdare să-și strângă în brațe cel de-al doilea copil, Flavia Mihășan țînând secret sexul bebelușul. Cert este că, blondina se simte foarte bine și chiar are momente în care „uită” că este însărcinată și aleargă după băiețelul ei.

Cei doi viitori părinți au anunțat că își doresc că intre copiii lor să nu fie o diferanta prea mare. Așadar, daca luam în calcul că primul copil are un an, planul lor le-a ieșit.

„Da, exact ăsta a fost planul. Ne-am dorit că între copiii noștri să nu fie o diferență mai mare de doi ani, așa că suntem într-adevăr norocoși că s-a întâmplat cum am vrut.

Atât eu, cât și Marius avem frați, suntem foarte apropiați de ei și am vrut că și Carol să-și iubească frățiorul sau surioara, iar el să fie iubit la rândul lui de un frățior sau o surioară”, a dezvăluit blondina într-un interviu pentru revista VIVA!
Adauga un comentariu