Local

Diana Șoșoacă depune plângere penală împotriva Laurei Scântei după conflictul din Parlamentul României

Publicat: 13 apr. 2021
Diana Șoșoacă se uită la cameră
Diana Șoșoacă va depune plângere penală împotriva Laurei Scântei în urma conflictului din Parlament

Conflictul dintre cele două senatoare de Iași se va muta la tribunal. Diana Șoșoacă vrea să depună plângere împotriva Laurei Scântei, ambele senatoare de Iași. Totul a început în cursul zilei de azi, 13 aprilie 2021 în momentul în care Șoșoacă nu a fost lăsată să intre fără mască în cadrul unei ședințe.

Diana Șoșoacă a început să facă scandal, acuzând-o pe Laura Scântei că a pus să fie bruscată și agresată.

Diana Șoșoacă va depune o plângere penală împotriva Iuliei Șoșoacă

În urma conflictului dintre cele două senatoare, la Parlament a ajuns un echipaj al poliţiei. Acesta a fost apelat prin numărul de urgentă 112 tocmai de Diana Șoșoacă. Senatoarea a acuzat că a fost agresată şi că va depune o plângere penală împotriva Laurei Scântei și a mai multori membri din staff-ul Senatului:

„Vă bateţi joc de votul românilor. Eu sunt un angajat al poporului. Acum încălcaţi legea şi Constituţia. Vreau să văd ordinul scris că nu am dreptul să intru în această şedinţă”, a mai spus Diana Şoşoacă.

În prealabil, unul dintre membrii stafului din Parlament a rugat-o pe Diana Șoșoacă să poarte o mască corespunzătoare, bai mai mult i-a oferit una. Totuşi, Șoșoacă a refuzat spunând că măștire respective nu sunt omologate iar legea nu prevede de care măști să poarte:

„Nu, eu nu port porcăria aia. Nu spune în legea 55 cum trebuie să arate o mască. Masca trebuie să acopere nasul şi gură, a mea acoperă nasul şi gura. Nu mă interesează opinia dvs., d-na Scântei”, a mai spus senatoarea.

„Atunci nu vă las să intraţi!”, a replicat Laura Scântei.

Diana Şoşoacă a plecat pentru scurt timp din faţa uşii sălii de şedinţă, dar ulterior a revenit şi a intrat în sală, alături de avocatul ei.

Diana Şoşoacă a sunat la 112, afirmând că a fost lovită şi ameninţată, Laura Scântei nu a lăsat-o să intre în sală

Conform datelor de la această oră, Iulia Scântei s-ar fi pus în ușă şi nu a vrut să îi permită accesul Dianei Șoșoacă ce era alături de avocatul ei. În replică, Șoșoacă a afirmat că totul este o mascaradă și că ordinul spune că masca trebuie să acopere gura şi nasul, ceea ce și face. Aceasta a spus că totul e un abuz şi că ar fi Iulia Scântei ar fi încercat să cheme jandarmeria.

Comentarii
  • Unde ești tu, Ion Solcanu ca punând mâna pe aceste parașute…! Ce trimis Iașul în senat… ! RIP PETRU CARAMAN ! PENSIE LUNGĂ DAN LUNGU !

  • Adevărul e că s-a găsit contraexemplul elocvent. Un politruc opărit, submediocru, fără operă științifică relevantă, care și-a găsit vocația vieții în politică. Nu mă miră că Iașiul trimite în Parlament fie submediocri, fie șocați. Și mai sunt exemple… ohohooo.

  • Scantei este notarul serviciilor. Este hiperprotejata si hipersustinuta. Asta nu ma deranjeaza prea mult. Ceea ce ma deranjeaza mult este ca este senator de Iasi.

  • Cu cât se încearcă blocarea lu’ Șoșoacă pe toate căile cu atât lumea este mai întărâtată și veți vedea la alegerile viitoare asta.

  • Dar cand in Parlamentul RO. USR -sti faceau scandal ,tipau la microfon, afisau fel de fel de inscrisuri,protestau, jigneau pe holuri………ati uitat ? Ce vremuri frumoase! ….Acum nu va place extraordinar…

  • Iesenii au trimis-o in Parlament, pe Sosoaca, sa le reprezinte interesele nu sa faca mahala.
    Cred ca iesenii ar trebui sa stranga semnaturi si sa anunte Senatul ca aceasta doamna nu mai reprezinta pe nimeni.

  • Pt.DANA ,dar pe Scinteie ce o recomanda ca senator de Iasi ? O foarte mare shpaga la partid si o mare sustinere din partea serviciilor.Dana un sex oral din partea celor care au votat-o pe Sosoaca , sa-ti ajunga pe vreo 3-4 ani !

Adauga un comentariu