Stiri medicale

Diatermia face posibil visul de a arata ca-n tinerete

Publicat: 10 dec. 2010
7

Dr Ionica Ciortan, directorul Centrului de Medicina Estetica si Functionala Hera Body Care, vorbeste despre aparatul de care sunt indragostite toate femeile.

Discutia cu dr Ionica Ciortan, directorul Centrului de Medicina Estetica si Functionala Hera Body Care (B-dul IC Bratianu nr 2-4) a ajuns la sectorul de medicina estetica al clinicii unde constantenii interesati pot beneficia de terapii elaborate dupa sistemul occidental, avind ca suport aparate de excelenta, adevarate virfuri de lance ale tehnicii medicale.

Dupa cum ne-a asigurat dr Ionica Ciortan, serviciile celui mai mare Centru de Medicina Estetica si Functionala din Constanta (dotat cu tehnologii unicat in Romania) garanteaza, la preturi accesibile, rezultate uimitoare in intretinerea si refacerea statii de sanatate, in infrumusetare si intinerire.

R: Dialogul nostru se oprise la prezentarea aparatelor care utileaza departamentul de medicina estetica de la Hera Body Care
IC: Sunt mai multe aparate, fiecare avind o serie complexa de programe ce pot fi adaptate, la modul personalizat, pentru fiecare client. Va propun sa deschidem sirul prezentarilor cu Diater One – o „capodopera” a descoperirilor medicale recente, un aparat pe care nu ai cum sa nu-l iubesti. Cu Diater One se fac sedintele de diatermie, ale caror rezultate sunt uimitoare: se diminueaza pina la disparitie ridurile, se face lifting facial si corporal (ridicarea sinilor si feselor), se tonifica si reintinereste tenul, si nu doar atit. Diatermia se foloseste cu real succes si in estomparea cicatricilor, in medicina sportiva, in reumatologie (dureri articulare etc), iar lista poate continua.

R: Vorbiti de aparate care fac minuni si ce ne spuneti suna asa de bine incit intrebarea urmatoare este: cit de mari sunt preturile?
IC: Of, atunci cind se vorbeste despre servicii de calitate, majoritatea oamenilor se sperie gindindu-se ca ce este bun costa asa de mult incit nu isi pot permite. La Hera Body Care, asa cum am mai spus, preturile sunt accesibile. Nu sunt preturi foarte mici, doarece se lucreaza cu materiale foarte bune (Italia, Franta, America etc), identice cu cele din marile metropole ale lumii (ceea ce presupune costuri), dar nu sunt cifre care sa inchida usa clientilor. Pentru ca vorbeam de Diater One, am sa va dau un exemplu concret de pret: 1 minut de diatermie – 4 roni. La fiecare client se fac evaluari in functie de ce problema are si cite minute sunt necesare pentru o sedinta. Cateva riduri superficiale se „sterg” in citeva sedinte de 5 sau 10 minutem in timp ce un chip cu riduri accentuate are nevoie de mai multe sedinte si mai multe minute.

R: Aparatul acesta, Diater One, netezeste ridurile fara interventii injectabile sau chirurgicale?
IC: Diater One este un aparat medical cu rezultate de exceptie si in sfera esteticii. Cind vorbim de diatermie ne referim la cea mai noua metoda intrata spectaculos in domeniul esteticii medicale si reparatorii, care folosteste un concept inovator – diatermia prin caldura din interior spre exterior. Efectul metodei presupune modulatii electrice prin curent alternativ introdus la nivelul tesuturilor, in urma carora membrana devine flexibila, permeabila, celula elimina retentia de apa si toxinele, alimentindu-se cu proteine si minerale. Celula se oxigeneaza si pielea capata aspectul din tinerete. Diatermia reuseste sa produca schimbari profunde – controleaza si regleaza activitatea celulara, actioneaza asupra matricei celulare (matricea avind rolul de a regla sistemul biologic). Orice secventa de diatermie contine 20% biostimulare celulara, 40% biostimulare si drenare, 40% efecte termice, vasodilatatoare, drenaj.

Adauga un comentariu