Cinema

DiCaprio face echipa cu Del Toro pentru un remake al peliculei noir Nightmare Alley

Publicat: 24 apr. 2019
6

Guillermo del Toro va regiza pelicula si se va ocupa si de o parte a scenariului

Once Upon a Time in Hollywood
Dupa trei ani de pauza de la rolul central din The Revenant, pentru care a fost recompensat cu primul Oscar din cariera, Leonardo DiCaprio va putea fi vazut anul acesta in Once Upon a Time in Hollywood, filmul lui Quentin Tarantino, ce va fi lansat la noi pe 9 august. Starul are insa aliniate mai multe proiecte, la care s-a adaugat recent si Nightmare Alley, un remake ce il va avea in scaunul regizoral pe Guillermo del Toro

Vezi si: Stefan Banica revine intr-un serial de televiziune, dupa o pauza de 14 ani: Joaca rolul principal!

Potrivit Variety.com, DiCaprio se afla acum in negocieri pentru rolul central din Nightmare Alley, pentru care Del Toro a lucrat si la scenariu, alaturi de Kim Morgan. Filmul va avea la baza romanul lui William Lindsay Gresham din 1946, ce a fost adaptat un an mai tarziu, cu Tyrone Power in rol principal, si a devenit un titlu de referinta in categoria filmelor noir.

Romanul spune povestea unui escroc cu ambitii mari, care se inspira din practicile colegilor din trupa de carnaval ambulat pentru a stoarce de bani clientii bogati. Devine mentalist si spiritist, insa o „fantoma” a propriului trecut il bantuie si ii face tot mai dificil drumul spre succes.

Ultimul film regizat de Guillermo del Toro a fost The Shape of Water, pentru care a primit si premiul Oscar. Tot el va sta si la carma lui Pinocchio, o versiune mai sumbra asupra povestii lui Carlo Collodi, ce a fost anuntata pentru 2021.  

Adauga un comentariu