Mozaic muzical

Dida Drăgan a demonstrat că succesul nu ține cont de vârstă. De ce s-a pocăit celebra interpretă

Publicat: 14 oct. 2021
Dida Dragan la o varsta frageda
Dida Dragan a demonstrat ca succesul nu tine cont de varsta

Dida Drăgan, celebra artistă îndrăgită de public pentru cântecele sale, a demonstrat prin cariera deosebita că succesul nu ține cont de vârstă.

Cântăreața în vârstă de 75 de ani a trecut de-a lungul vieții sale prin momente dificile, dar a reușit să le depășească de fiecare dată. Muzica și aprecierea publicului au fost cele care au ajutat-o pe Dida Drăgan să meargă mai departe.

În ultimii ani însă, artista a fost văzută tot mai rar, fiind discretă în apariții ca urmare a unor probleme ce i-au schimbat viața. Diagnosticată cu o boală gravă, aflată în pragul depresiei, Dida Drăgan a luat o decizie neașteptată și s-a pocăit la vârsta de 64 de ani.

Dida Drăgan a devenit pocaită la vârsta de 64 de ani

Dida Drăgan s-a confruntat cu mai multe situații dificile începând cu anul 2010. Nu doar problemele financiare au afectat-o pe artista în vârstă de 75 de ani, ci și un crunt diagnostic primit din partea medicilor. După ce a aflat boala de care suferă, Dida Drăgan a luat o decizie surprinzătoare. Aceasta a hotărât să se mute în Elveția pentru a se trata de cancer.

Aflată de mai multe ori în pragul depresiei, artista a încercat să-și ia viața de mai multe ori. Susținută de fostul ei soț, Florin Ochescu, și de fiul Florin, Dida Drăgan decide să urmeze calea credinței și a rugăciunii după ce a fost la un pas de moarte.

Artista a vorbit deschis într-un interviu despre frica ei de moarte și despre lupta cu boala necruțătoare:

„Am făcut două operații grele, cu anestezie generală, în doar două săptămâni. Am crezut că plec pe câmpiile cerești.”, a mărturisit aceasta.

După o suferință îndelungată în lupta cu boala, artista decide să se pocăiască în aprilie 2010, la vârsta de 64 de ani, botezându-se în Biserica Râul Vieții.

Artista cu o carieră de succes a recunoscut că și-a găsi forța în cântecele ei cu care își câștigă existența în Elveția, dar și în credința sa:

„Eu fac vocalize, timp de o oră, săptămânal, chiar și acum, când nu am concerte, muzica e un lucru greu, e un dar de la Dumnezeu, de care trebuie să avem mare grijă. S-a spus că, de 14 ani, mă tot tratez de cancer, de unde această știre lansată de oameni răi? Eu nu prea acord interviuri, așa că se inventează tot felul de lucruri. Am lumea mea, unde e loc doar de fiul meu, de muzică și de cei câțiva prieteni”, a declarat cântăreața

Ce a ajutat-o pe artista Dida Drăgan să depășească problemele din viața ei?

Cunoscuta cântăreaţă a anilor ‘80- ‘90 a reușit să lupte nu doar cu timpul, ci și cu boala și depresia. Dida Drăgan și-a găsit sprijin atât în familie, cât și într-un cult religios la care a aderat, secta neoprotestantă Penticostală.

După ce a botezată în Biserica Râul Vieții, artista a decis să cânte și să compună melodii cu caracter religios. Prin urmare, forța în credință și cântecele sale au ajutat-o pe artista să meargă mai departe.

Dida Drăgan a demonstrat prin cariera sa remarcabilă că succesul nu ține cont de vârstă. In prezent artista compune și scrie versuri pentru publicul care o îndrăgește atât de mult.

Comentarii
Adauga un comentariu