Sport

Didi Junior Iasi, medaliata cu bronz la „Cupa Play”

Publicat: 14 iun. 2016
1

În week-end a avut loc la Bacau o noua editie a „Cupei Play”, competitie rezervata grupelor de copii nascuti în anul 2006. La startul turneului organizat de Asociatia Sportiva „Play” Bacau s-au aliniat echipe din mai multe judete ale Moldovei, câstigatoarele grupelor calificându-se în semifinale.

Turneul a fost câstigat de echipa locala FC Bacau, care a dispus în finala de LPS Vaslui cu scorul de 2-1.
În finala mica s-au întâlnit doua echipe iesene, Didi Junior (antrenor Didi Florean) având câstig de cauza cu scorul de 4-1 în fata lui CSMS (antrenor Mihai Dragoi).

MVP-ul meciului pentru medaliile de bronz a fost Denis Boz de la Didi Junior Iasi, autor a trei goluri. La finalul turneului, acesta a fost rasplatit cu premiul pentru „cel mai tehnic jucator” si a primit în dar mingea cu care s-a jucat.

În faza grupelor, Didi Junior Iasi a obtinut victorii pe linie, 2-1 cu Atletic Bârlad, 6-1 cu Viva Activ Buhusi si 3-0 cu Aerostar Bacau, iar în semifinale iesenii au cedat cu 1-4 în fata echipei locale FC Bacau. În cealalta semifinala, LPS Vaslui a învins pe CSMS Iasi cu 2-1.

Antrenorul medaliatei cu bronz, Didi Florean, a apreciat nivelul competitiei si eforturile depuse de catre organizatori. „A fost un turneu reusit, cu meciuri foarte bune, de un nivel ridicat. Organizarea a fost excelenta si vreau sa le multumesc organizatorilor pentru eforturile depuse pentru ca micutii jucatori sa se simta cât mai bine. Copiii se bucura când se întâlnesc la astfel de competitii, au placerea de a juca fotbal si asta conteaza cel mai mult”, a declarat Didi Florean.

Premii individuale acordate de catre organizatori:

Cel mai tehnic jucator: Denis Boz (Didi Junior Iasi);
Golgeterul turneului: Emi Aramescu – 7 goluri (LPS Vaslui);
Cel mai bun jucator: Nicholas Horvat (FC Bacau);
Cel mai bun portar: Alexandru Hrincu (LPS Vaslui);
Cel mai bun antrenor: serban Neamtu (FC Bacau);
Premiul fair-play: Echipa CSMS Iasi (antrenor Mihai Dragoi).

Clasament final:

1. FC Bacau
2. LPS Vaslui
3. Didi Junior Iasi
4. CSMS Iasi

Adauga un comentariu