Diete si regimuri

Dieta cu care Anda Adam a slabit 12 kilograme

Publicat: 09 mai 2019
7

Cu toate ca are 38 de ani si a nascut, Anda Adam arata demential. A reusit sa piarda greutatea din timpul sarcinii si sa se tonifieze la loc. „Alerg dupa copil, fac sport si tin o dieta interesanta, care se numeste Nalep si pe care mi-a recomandat-o prietena mea, Lilia Caraush, dupa ce a slabit 14 kg in doua luni. Eu am reusit sa dau jos 6 kg intr-o luna, mancand orice, dar fara sare si fara zahar", a declarat Anda Adam.

Dieta Nalep, cea cu care Anda Adam a reusit sa slabeasca 12 kilograme, a fost creata de un medic italian, Antonio Trombetta, care este de parere ca alimentele pe care le consumam zilnic contin cantitatea de sare suficienta pentru ca organismul nostru sa functioneze perfect. 

"Dieta se numeste Nalep si este a unui medic italian, pe nume Antonio Trombetta. Dupa ce Anda m-a vazut ca am slabit 14 kg in 2 luni, a vrut si ea. Eu am vorbit cu medicul, le-am facut legatura, si el i-a facut Andei regimul personalizat pe un an intreg. E un regim individual, mai ales ca ea face foarte multa sala si trebuie sa alterneze proteinele. Ea mananca practic orice, important e ca mananca fara sare si fara zahar. Medicul explica faptul ca in orice aliment exista aceea cantitate de sare necesara organismului nostru. Anda a slabit 6 kilorgrame, sta de o luna pe regim", a spus  Lilia Caraush, prietena Andei Adam.

Dieta Nalep a fost in mare voga in Republica Moldova. Lilia Caraush, o creatoare de moda de peste Prut, a fost cea care a ajutat la raspandirea ei. Acest program de slabire ropune pacientilor un plan de nutritie personalizat pentru un stil de viata mai bun, cu o alimentatie corecta, ceea ce permite oamenilor sa se bucure de placerile culinare si de efectele pozitive si sanatoase ale alimentatiei asupra siluetei.

Iata care sunt cele trei etape ale dietei de slabire NALEP:

PRIMA ETAPA – slabire garantata. Vei pierde de la 7 pana la 10 kilograme in prima luna.

A DOUA ETAPA – revenirea succesiva la produsele la care ai renuntat in prima etapa si formarea unui nou comportament alimentar. Iti vei invata organismul sa asimileze corect diferite produse.

LA A TREIA ETAPA vei deveni expert in domeniul alimentatiei. Acesta este sfarsitul cursului. Acum vei putea sa folosesti cunostintele obtinute in beneficiul corpului tau. sursa: clickpentrufemei.ro
T.U.
 

Adauga un comentariu