Magazin

DIETA cu care Mara Banica a slabit spectaculos

Publicat: 14 mart. 2019
1

Mara Banica a urmat o dieta cu ajutorul careia a reusit sa slabeasca 15 kilograme. „In primele patru zile, puteti consuma fara limite, la orice ora, branzeturi pana la 7% grasime si legume, dar doar crude, fara rosii. Mai aveti voie un ou fiert pe zi, 200 g de fructe, doua lingurite de ulei pe zi, doar in salate, si jumatate de pahar de lapte dulce.
Puteti bea apa plata, ceai si cafea. Puteti sa beti carbogazoasele care va iau pofta de dulce. In zilele urmatoare, aveti voie la orice iaurt, dar fara cel cu fructe, puteti manca rosii si 200 de grame din orice fruct. Nu aveti voie fructe uscate, paine. Aveti voie la guma de mestecat si bombonele fara zahar.

Ce dieta ti se potriveste in functie de grupa sanguina. Sfaturile Dr. D'Adamo
In a doua saptamana, aveti voie rosii doar trei zile, verdeturi. Fara banane sau citrice. Aveti voie carne fiarta, peste la gratar si legume crude. Mai aveti voie doua linguri de otet pe zi. Daca vi se va pare ca nu mai slabiti, nu va faceti probleme. Luni, in a doua saptamana, aveti voie toate branzeturile, legume si fructe. Marti alegeti cantitati nelimitate de fructe, fara cele tropicale, plus legume. Miercuri, aveti voie 10 felii de paine dietetica si legume. Joi, puteti manca legume, fructe crude si fierte. Vineri, aveti voie legume, branzeturi, si 100 g peste sau pui", dezvaluise Mara Banica. „Orice cura de slabire are un moment de blocaj! Din experienta spun ca trebuie sa existe perseverenta, trebuie sa mergi in continuare”, transmisese Mara Banica.

Adauga un comentariu