WoW!

Dieta cu care Mirela Voicu a slăbit 14 kg în 3 luni

Publicat: 14 iul. 2020

Iată cum a reușit prezentatoarea emisiunii „Voi cu Voicu” să slăbească în numai 3 luni.

”La 92 de kg cât aveam, eu nu mă îmbrăcam, mă înveleam. Abia ma încheiam la şireturi, abia urcam 3 scări. Filmatul emisiunii era un chin. Ba nu se încheia sacoul, ba se descheiau nastiurii de la cămasă, chin şi jale. Pe 15 iunie am mers la Cronosmed, după ce am văzut rezultatele Amaliei Năstase. Între opreraţia de stomac şi reginul oloptroteic am mers pe a doua variantă. Şi bine am făcut. Mai am 15 kg şi sunt în grafic. Piesă!”, a povestit Mirela Voicu.

Dietoterapia oloproteică

”Dr. Castaldo a dezvoltat dietoterapia oloproteica, supranumita liposuctia alimentara, puternic scazuta in zahar si carbohidrati. Elimini total carbohidratii și zaharurile din alimentatie, intri in ketoza și arzi grăsimile interne pentru a genera energia de zi cu zi a corpului. Se vede si simt cum țesutul adipos s-a subțiat considerabil.

Mâncare este suficientă, chiar dacă limitată ca opțiuni: poți mânca orice fel de carne (dar nu mai mult de 300 grame) + salate și câteva legume (gen broccoli, vinete, dovlecei…). Cred ca importante sunt suplimentele pe care doctorul le recomanda după ce îți scrie dieta și ti vede analizele.

N-am făcut nici măcar o ora de sport. Pentru ca citind despre ketoza+sport m-am mai luminat și din punctul asta de vedere: musculatura este cea care arde calorii in repaus. Dacă e antrenata și tonifiata consuma mai multe calorii in repaus .. ceea ce nu e rău când ești in ketoza și asta înseamnă arderea propriilor grăsimi”, a mai scris Mirela Voicu pe Facebook.

Adauga un comentariu