Magazin

Dieta cu care sigur vei slabi. Trebuie sa respecti aceste 4 reguli

Publicat: 19 nov. 2018
1

O serie de principii din medicina chinezeasca si indiana, odata aplicate, ajuta in procesul de slabire.

Fiecare aliment are un rol

Este extrem de important sa vezi alimentele drept hrana utila cu efecte benefice, in loc sa le consideri pe unele ca fiind o amenintare pentru felul in care vrei sa arati.

Nu mai numara caloriile

In China etichetele contin ingredientele fiecarui produs, dar foarte rar specifica numarul de calorii. In aceasta zona numaratul caloriilor este extrem de rar. Potrivit studiilor de specialitate, calculul caloriilor totale favorizeaza de fapt o subestimare a continutului alimentelor si determina multe persoane sa consume mai mult decat ar trebui. Este mai sanatos sa alegi alimente sanatoase si consistente, in loc sa te gandesti mereu la calorii.

Adauga ceai la desert

Dulciurile nu sunt interzise in China, desi obezitatea este extrem de rara. Care este secretul pentru a putea savura deserturile fara sa te ingrasi? Sa iei 3-4 inghitituri de ceai cu fiecare bucata de prajitura. Vei observa ca nu vei mai simti nevoia sa iei o alta felie de prajitura pentru ca aceasta bautura aromata opreste pofta de dulciuri.

Mananca cate putin din mai multe alimente

Asigura-te ca pe farfuria ta se regasesc mai mute arome si culori. Atat in medicina chinezeasca, cat si in ayurveda se pune accentul pe imbinarea diferitelor gusturi si arome. Dietele care promoveaza folosirea unui unic aliment cum ar fi prajiturelele sau limonada nu functioneaza pe termen lung, noteaza eva.ro. Atunci cand consumi alimente variate, masa devine o experienta aparte.

Adauga un comentariu