WoW!

Dieta cu care Silvia Ioniță a slăbit 10 kg. Ce îi place să mănânce

Publicat: 12 mai 2021
Silvia Ionita la pupitrul de stiri dupa ce a urmat dieta ca sa slabeasca
Silvia Ioniță are aproape 50 de ani, a născut în urmă cu 9 ani, dar are o siluetă impecabilă

O ştim cu toţii pe Silvia Ioniţă, prezentatoarea buletinului de ştiri de la Kanal D. În urmă cu ceva timp spunea că vrea să slăbească în jur de 10 kilograme. Ei bine, a reuşit, iar acum e în cea mai bună formă. Ce dieta a ţinut Silvia Ioniţă, aflăm din acest material. Iată cum a reușit să slăbească, ea recunoscând că este gurmandă.

Poate părea uşor să slăbeşti, cu atât mai mult cu cât e vorba de numai câteva kilograme. Slăbind, scapi de multe probleme, putând inclusiv să-ți reglezi indicele glicemic. Tentaţia de a încălca regulile este mare. Silvia Ioniţă însă se pare că a trecut cu brio.

„Efortul de a slăbi aceste kilograme nu a fost mic. Mi-a luat ceva timp doar să mă hotărăsc să încep dietă şi un an să ajung la forma aceasta. Dar, odată hotărâtă, nu m-am mai alintat cu pauze dese sau alte scuze. Sunt destul de activă, nu ocolesc mersul pe jos într-un ritm alert, urcatul scărilor chiar dacă funcţionează liftul şi tot felul de alte activităţi care implică mişcarea”, a dezvăluit Silvia Ioniță.

Cum a trecut vedeta prin dietă? Ei bine, a apelat şi ajutorul unui nutriţionist, pentru a reuşi să slăbească. Așadar, a urmat o dietă personalizată, nu a apelat la regimul alimentar de 13 zile.

„În alimentaţie fug de E-uri! Magia a fost făcută de Sonia Burtic, minunata mea prietenă nutriţionist, care a făcut dieta: trei mese pe zi (când am timp) şi o gustare opţional! N-am eliminat decât fast food-ul şi am micşorat drastic porţiile de dulce şi de pâine. Ba chiar am adăugat în alimentaţie fructe, legume şi salate spre care altă dată nu mi-aş fi întors privirea – ţelină, gulie, rucola, spanac, papaya, kiwi”, a adăugat prezentatoarea de la Kanal D.

Cine este Silvia Ioniţă

Silvia Ioniţă are aproape 50 de ani, dar nu-şi arată vârsta sub nici o formă. S-a născut în 1975, la Constanța, şi a absolvit Şcoala Superioară de Jurnalism din Bucureşti. În 2009 s-a căsătorit cu Cristian Fusalău, după o relaţie de aproape 10 ani, naşi de cununie fiind Gabriela Cristea şi soţul acesteia de atunci, Marcel Toader. A născut o fetiţă în urmă cu 9 ani.

„Sunt emoţionată şi fericită. Venirea pe lume a fetiţei noastre, Ana Sofia, este un moment extrem de frumos pentru familia noastră. Trebuia să nasc în luna februarie prin cezariană, dar ea ne-a făcut o surpriză şi a venit pe cale naturală puţin mai devreme. Este o fetiţă frumoasă, sănătoasă şi foarte cuminte”, a spus Silvia Ioniţă la câteva ore de la naştere.

În urmă cu aproximativ un an spunea că e de acord cu operaţiile estetice, atât timp cât acestea sunt discrete.

“Încep să am o părere bună despre intervențiile estetice și, dacă va fi nevoie, voi recurge și eu la variante ajutătoare. Mi se pare civilizat să faci discret o astfel de operație, astfel încât să nu stârnești râsul în loc de admirație.

Nu mă opun subiectului. Nu am mers în nici un cabinet până acum, dar când voi simți nevoia o voi face. Am multă grijă de mine și cred că, înainte de a apela la un medic estetician, trebuie să ne îngrijim atât pe interior cât și pe exterior”, a declarat prezentatoarea.

Adauga un comentariu