WoW!

Dieta de slăbit cu care Antonia se menţine în formă

Publicat: 23 iun. 2021
Antonia arata foarte bine pentru ca tine o dieta de slabit usoara si eficienta
Știai că... Antonia nu și-a cunoscut niciodată tatăl natural? Pe când avea numai câteva luni, mama ei s-a despărțit de el, apoi s-a căsătorit cu cel căruia îi poartă și acum numele

De când a apărut în showbizul românesc, Antonia a avut o siluetă de invidiat. Partenera actuală a lui Alex Velea arata foarte bine, în ciuda celor trei sarcini pe care le-a avut. Este şi moştenire genetică, întrucât mama ei arata impecabil, dar şi puţină muncă şi implicare. Mai jos găseşti trucuri, dar şi dieta de slăbit cu care Antonia se menţine în formă.

Pe numele real Antonia Clara Iacobescu, cântăreaţă s-a născut în 1989 şi a petrecut o parte din copilărie în statul american Utah, dar şi în Nevada. A născut prima dată în 2010, o fetiţă pe nume Maya Rosaria Castellano. Relaţia cu tatăl acesteia nu a rezista mult, astfel că destul de repede a divorţat de el. La scur timp după aceea s-a cuplat cu Alex Velea, căruia i-a dăruit doi băieţi.

Dieta de slăbit cu care Antonia arată impecabil

Conform spuselor ei, alimentaţia echilibrată şi exerciţiile fizice sunt secretul.

„Fără grăsimi, fără carne în ulei. În mare parte mănânc carne la grătar, pui sau mușchi de vită, orez, cu multe legume pur și simplu. Lumea crede că trebuie să faci foamea și nu e bine. Dimpotrivă, nu funcționează așa. Cel mai bine e să ai o dietă echilibrată. Trebuie să faci și sport, să îți pui corpul în mișcare”, a spus cântăreaţă.

„Fac sală cât de des pot, dar și mănânc destul de mult, doar că sănătos: piept de pui sau vită, broccoli, sparanghel, salate”.

Are sau nu intervenţii chirurgicale? Se pare că Antonia nu are nici o operaţie de înfrumsețare, dar nu ar spune nu, dacă ar considera că i-ar fi necesare.

„Singura procedură pe care am făcut-o la nivelul feței este PRP, tratament ce constă în hidratarea feței, nimic altceva ce nu ar fi recomandat la 30 de ani. Din contră, cred că trebuie să învățăm să începem devreme să avem grijă de tenul nostru prin proceduri de genul PRP, ca să prevenim, să nu ajungem să ne panicăm la o vârstă înaintată, când te sperii că îți „cade fața. Bineînțeles, totul făcut cu control și simț de răspundere”, a adăugat Antonia.

Din ce a câștigat Antonia primii bani

Conform spuselor lui Denise Iacobescu, mama Antoniei, cântăreața avea grijă de copiii din cartier, le strângea jucăriile şi le făcea ordine. Pe atunci, primea 10 dolari pe oră.

„Se băteau părinţii din cartier pe ea ca să stea cu copiii lor. Pentru că, după ce copiii mâncau şi adormeau, ca să nu se plictisească, Antonia le strângea jucăriile, spăla vasele, făcea ordine. Normal că toţi o solicitau! Şi făcea 10 dolari pe oră! Eu îi puneam deoparte, într-un cont. Apoi, când făcea modelling, era plătită cu 1.000-1.200 de dolari. Iar la 18 ani avea în cont 12.000 de dolari pe care i-a folosit când s-a întors în România”, declara mama artistei, cu ceva timp în urmă.

Se pare că aproximativ acelaști stil de viață îl are și Corina Caragea. Face atât mișcare fizică, cât și adoptă zilnic o alimentație echilibrată și sănătoasă. De aceea și are o siluetă ca trasă prin inel și reușește să poarte cele mai sexy și mai stilate rochii.

Iată unul din cele mai cunoscute videoclipuri ale Antoniei:

Adauga un comentariu