Stiri si curiozitati

Dieta Dukan pe 7 zile. „Scara” spre silueta de vis

Publicat: 30 iun. 2022
Dieta Dukan pe 7 zile. Scara spre silueta de vis
Tot mai multe femei încep procesul de slăbire cu ziua de luni

Tot mai multe femei au reușit să ajungă la kilogramele dorite respectând dieta Dukan pe 7 zile. Popularitatea și eficacitatea francezului Pierre Dukan sunt confirmate de recenziile a sute de mii de fani recunoscători. Esența nutriției „conform Dukan” se rezumă la consumul de cantități mari de proteine ​​cu o restricție bruscă a grăsimilor și excluderea carbohidraților din meniu.

Ca urmare a ajustării dietei, este posibil să scapi de excesul de grăsime fără a afecta corsetul muscular. Dacă respectați dieta până la sfârșit și urmați cu strictețe regulile simple de nutriție pentru tot restul vieții, excesul de greutate nu va reveni niciodată. Recent, Dr. Dukan a dezvoltat un nou sistem de slăbit, care se numește „Dukan Light Diet” sau o versiune întruchipată pentru cei care doresc să scape de kilogramele în plus. Noul program de nutriție este conceput pentru șapte zile. Pentru a aprecia beneficiile unei noi metode de slăbit, merită să iei în considerare mai detaliat prima dezvoltare a nutriționistului francez.

persoana care tine un cutit si o furculita in mana pentru a manca o salata
Programul „Scara” durează 7 zile, în timpul săptămânii o persoană mănâncă un anumit set de produse

Dieta Dukan pe 7 zile. Ce presupune noul program pentru slăbit

Pierre Dukan a dezvoltat recent un nou program de slăbit timp de 7 zile. Scara este ideală pentru cei care sunt familiarizați cu dieta Dukan, dar nu pot respecta restricțiile pe termen lung.

O trăsătură distinctivă a noii diete care poartă numele de „Scara” reprezintă cerințe mai crunte pentru pregătirea dietei zilnice, scădere în greutate mai lentă în comparație cu programul tradițional de proteine. Durata versiunii ușoare depinde de cantitatea de greutate în exces de care vrei să scapi.

femeie care se tine de blugii sai largi
Dieta Dukan Ladder Express se bazează pe mai multe principii

Dieta Dukan Ladder Express se bazează pe mai multe principii. În primul rând pentru a slăbi trebuie să îți asumi un aport zilnic de apă, cel puțin 2 litri. De asemenea, în fiecare zi trebuie să mănânci 20 de grame de tărâțe de ovăz. Pentru a scăpa de grăsimea de pe burtă alcoolul nu trebuie consumat. Iar pentru a grăbi procesul de slăbire este bine să urmezi exerciții fizice regulate timp de jumătate de oră pe zi.

Programul „Scara” durează 7 zile, în timpul săptămânii o persoană mănâncă un anumit set de produse, fără a uita în același timp regulile de mai sus. Cei care vor să slăbească în sensul figurat al cuvântului urcă scările spre scopul lor.

Regimul conform programului expres. Ce trebuie să mănânci pentru a pierde rapid în greutate

Tot mai multe femei încep procesul de slăbire cu ziua de luni. Meniul acestei zile este format doar din produse proteice, prin analogie cu Attack. Mâncăruri permise în această zi sunt albușurile, carnea de pui sau curcan, iepurele, vită, pește cu conținut scăzut de grăsimi, fructe de mare, iaurt natural, brânză de vaci (0%), chefir, lapte până la 1,5% grăsime.

femeie care isi masoara talia cu un metru si zambeste
Popularitatea și eficacitatea francezului Pierre Dukan sunt confirmate de recenziile a sute de mii de fani recunoscători

Marți la produsele din prima zi se adaugă legumele, cu excepția celor amidonoase și dulci. În ziua 3 conform dietei express după Dukan poți consuma și puține fructe, un măr verde, caise, prune sau citrice. La meniul deja extins de joi pentru pierderea în greutate adaugă câteva felii de pâine integrală. Însă este bine să știi că volumul fructelor trebuie redus.

Vineri, conform regimului vă este permis să gustați câteva bucăți de brânză cu conținut scăzut de grăsimi și să mâncați toate produsele din primele 4 zile. Dieta se extinde și poți mânca o porție mică de cartofi. Însă este extrem de important ca aceștia să nu fie prăjiți. Cartofii cu paste pot fi înlocuiți cu orice cereale sau leguminoase.

După dieta Dukan pe 7 zile, duminică în ultima zi de dietă puteți mânca orice aliment sănătos, respectând moderația în porții și beți un pahar de vin roșu sec. Scara este purtată cu ușurință chiar și de persoanele cu voință slabă.

femeie care isi masoara talia cu un metru
Tot mai multe femei au reușit să ajungă la kilogramele dorite respectând dieta Dukan pe 7 zile

 
Adauga un comentariu