Diete si regimuri

Dieta fabuloasa: slabesti 20 de kg intr-o luna si jumatate

Publicat: 01 feb. 2013
7

Daca vrei sa dai jos aproximativ 20 de kilograme in 45 de zile, Dieta Keto te poate ajuta.  Dieta Keto nu este restrictiva. Poti manca regeste. Iti permite orice aliment, la orice ora, daca iti este foame. Dieta ketogenica cere ca, din totalul caloriilor zilnice, 65% sa provina din grasimi, 30% din proteine si 5% din glucide. Diminuarea glucidelor in dieta scade nivelul de insulina, iar aceasta duce la activarea lipazei. Aceasta desface trigliceridele din tesutul adipos in acizi grasi. Acestia ajung in sange, sunt transferati in mitocondrie – uzina energetica a celulei, unde sunt oxidati si se formeaza ketone, pe care le poate folosi organismul pentru energie, a explicat dr. Laslau, care a slabit anul trecut 20 de kilograme urmand aceasta dieta.
Dieta Keto
permite scaderea semnificativa in greutate, dar pastreaza 90% din masa musculara, determina scaderea trigliceridelor, mentine glicemia in limite foarte bune, scade colesterolul rau si creste colesterolul bun si determina scaderea inflamatiei sistemice. Slabirea tine de reactia organismului fiecaruia. In general, femeile pierd in greutate mai lent decat barbatii. Eu, de exemplu, am slabit, cu aceasta dieta, 20 de kg in 45 de zile, sustine medicul.

Ce boli amelioreaza: sindrom metabolic, steatoza hepatica, diabet de tip II, dislipidemie, epilepsie, Parkinson, scleroza multipla, Alzheimer, unele tipuri de cancer.

Poti manca:

– salate

– legume

– carne fiarta sau la cuptor

– peste

– branzeturi

– oua

– oleaginoase sau fructe putin dulci

Adauga un comentariu