Cancan ultimă oră

Dieta Gabrielei Cristea: Care este secretul celor 25 de kilograme în minus

Publicat: 24 iul. 2020
ALT=
Dieta Gabrielei Cristea: Care este secretul celor 25 de kilograme în minusDieta Gabrielei Cristea: Care este secretul celor 25 de kilograme în minus

Gabriela Cristea a slăbit uimitor, iar vedeta a dezvăluit secretul celor 25 de kilograme în minus.

La 45 de ani, Gabriela Cristea s-a luptat cu kilogramele în exces, iar de câteva luni bune este mai hotărâtă ca niciodată să scape de ele.

Dieta Gabrielei Cristea

Dieta pe care o urmează a ajutat-o să slăbească până acum 25 de kilograme și deși o lungă perioadă evita sa mai posteze fotografii în mediul online, odată cu noua siluetă de care este mândră, a reînceput să posteze pe rețelele de socializare.

Ce i-a spus nutriționistul ei

Întrebată de câte ori s-a abătut de la dieta pe care o ține de câteva luni și care a dat rezultate uluitoare, vedeta a răspuns sincer și a dezvăluit unul dintre sfaturile pe care i le dă nutriționistul ei.

„O singură dată m-am abătut, în weekend. Am mâncat papanași, la munte, dar am mâncat un singur papanaș, nu doi, și cu dulceață. Nu este un desert care să-mi placă în mod deosebit, dar n-am mâncat de multă vreme, am văzut la cineva în farfurie, am poftit și mi-am comandat. Să știți că nutriționistul meu spune așa: Atâta timp cât nu trișezi în fiecare zi sau în fiecare săptămână, poți să trișezi! Adică dacă trișezi o dată la două săptămâni cu o masă, nu toată ziua, să ne înțelegem…”, a declarat Gabriela Cristea.

Când a văzut primele schimbări

Vedeta a spus că primele schimbări în corp, de la începerea dietei, au început după o săptămână.

„Am început să simt după prima săptămână. În primul rând că mă simt mai bine fizic. Eu perioada asta nu fac sport, dar dacă aș face sport, probabil aș avea nevoie de un aport mai mare de proteine sau de carbohidrați, dar nu fac sport, pentru că nu am timp. Sportul meu e ridicatul fetelor în brațe și căratul lor pe scări și fac asta de vreo 30 de ori pe zi și atunci e ca și cum aș face sport”, a spus Gabriela.

Adauga un comentariu