Cancan

Dieta Ramonei Bădescu pentru o siluetă impecabilă la orice vârstă. Ce mănâncă vedeta în fiecare zi pentru a arăta așa la 52 de ani

Publicat: 11 apr. 2021
ramona badescu zambeste
Ramona Bădescu se poate lăuda cu un fizic de invidiat la vârsta ei

Are 52 de ani și este una dintre cele mai atrăgătoare actrițe din România. Ramona Bădescu se poate lăuda cu un fizic de invidiat, dar puțini sunt cei care știu că vedeta s-a confruntat în trecut cu un complex legat de aspectul fizic. Actrița a mărturisit că la vârsta de 20 de ani își ura corpul și nu suporta să se vadă goală nici măcar în baie, spunând că făcea adesea duș cu lumina stinsă.

„Nu plec de la frumusețe. La 20 de ani mă consideram grasă, urâtă, făceam duș cu lumina stinsă pentru că nu îmi suportam corpul. Parinții mei îmi spuneau că mananc prea mult… Așa că nu am pus niciodată accent pe frumusețe, ci mi-a plăcut să scot în evidență frumusețea interioară. Fac sport, mănânc zarzavaturi, fac yoga, Pilates, țin să mă hrănesc cu lucruri cât mai naturale. Mă plac mai mult acum decât atunci când aveam 20 de ani”, a dezvăluit Ramona Bădescu pentru csid.ro.

Actița spune că are o alimentașie corectă și încearcă, pe cât posibil, să evite alimentele dăunătoare pentru siluetă și consumă doar ocazional carne.

„Consum cât mai puțină carne, dar nu sunt vegetariană. Mai mănânc paste de cereale integrale: camut, farro (35, 40 g) cu foarte multe zarzavaturi. Le pun în salate, ori cu broccoli, cu varză de Bruxelles. Dimineața mănânc papaya, ori apă călduță cu puțină drojdie. Mai consum, sfeclă roșie, varză roșie, mult pește și sushi. Peștele îmi place să fie cât mai crud, pentru că prin preparare termică își pierde calitățile și gustul. În plus, când ai un pește proaspăt este păcat să-l prăjești, să-i pui maioneză. Eu cred că suntem rezultatul a ceea ce mâncăm, așa dacă îi dam corpului ce e mai bun și el va fi sănătos și viguros”, a mai explicat Ramona.

Ramona Bădescu are un copil în vârstă de 1 an și jumătate cu iubitul ei, Fabio Cali (53 de ani), bancher și om de afaceri cu origini siriene. Copilul Ramonei și al lui Fabio nu a fost botezat din cauza pandemiei, deoarece părinții își doresc o ceremonie măreață pentru el la Vatican, cu multă lume, iar un asemenea eveniment nu poate fi organizat în condițiile actuale. „Încă nu mă pregătesc de botez, mai este un pic de timp. Îmi doresc să fac un botez cu mai multă lume, să fie intim, dar cu persoanele dragi alături. Și sunt destule persoane dragi care vor să ne fie alături, așa că acum ne gândim. În sfârșit, în vreo lună, două luni de zile trebuie să îl facem”, spunea Ramona Bădescu, în vara anului trecut, în emisiunea “Vorbește lumea”, de la Pro TV.

Adauga un comentariu