WoW!

Dieta urmată de Paula Chirilă 15 kg în 3 luni. Cum se ține

Publicat: 11 mai 2021
Paula Chirila slaba dupa ce a urmat o dieta de slabit
Paula Chirilă a reușit să slăbească 15 kg doar în 3 luni, ținând inclusiv post negru

Paula Chirilă arata foarte bine, în ciudat vârstei! În ultimi ani parcă a înflorit, chiar dacă a trecut printr-un divorţ şi o relaţie cu un bărbat mai tânăr decât ea. Schimbarea fizică a avut loc când a reuşit să slăbească 15 kg în numai 3 luni. Află din acest material ce dieta a urmat Paula Chirilă.

În curând, în luna iunie, vedeta va împlini 46 de ani, dar nu-şi arată adevărata vârsta. Silueta, atitudinea şi garderobă o recomanda mai degrabă ca având cel mult 25 de ani. Cum a reuşit să slăbească, într-un timp record? Simplu! A urmat un regim alimentar strict, după care a respectat regulile privind preparea şi consumarea hrane.

Dieta ca să scapi de 15 kilograme în numai 3 ani

Iată ce a spus Paula Chirilă despre dieta pe care a urmat-o:

”Mănânc sănătos, corect, îmi ascult organismul. Mănânc aproape de toate, în afară de carbohidraţi. Nu mai mănânc pâine, dulciuri”.

Deşi sportul e recomandat în orice dietă de slăbit, fiind mama singură, nu prea are timp să meargă la sală.

”În rest, muncesc foarte mult şi nu am timp de sport, am repetiţii, filmări (…). Am slăbit şi în centrimetri, dar şi în kilograme, cu regim, cu masaje. Am dat peste 15 kilograme în trei luni”, a declarat Paula Chirilă.

Postul negru – Secretul Paulei Chirilă

Nutriţioniştii nu recomandă postul negru, în ideea că, după încheierea lui, suntem tentaţi să mâncăm mult mai mult decât trebuie. Ușor permisivă este, în schimb, dieta daneză.

”Am avut şi perioade în care nu mâncam nimic, un fel de post negru. Îl recomand din toată inima. S-a întâmplat să nu mănânc două- trei zile. Pe măsură ce mă obişnuiesc, o să fac şi de patru, de mai multe zile. Mai iau vitamine, minerale, mă hidratez bine”, a mai explicat actrița.

Cine este Paula Chirilă

Paula Chirilă s-a născut în iunie 1975 şi este actriţă de teatru, radio şi televiziune. A fost căsătorită timp de 9 ani cu Marius Aciu, de meserie scenarist. Cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare de la Antena 1. Împreună au un copil, o fetiţă. Timp de vreo 10 ani, actriţă a făcut naveta Bucuresti-Cluj, pentru a-şi păstra familia. Semnele de întrebare însă au apărut atunci când a găsit nişte mesaje ciudate între soţul ei şi o femeie.

”Am crezut că deţin secretul unei căsnicii fericite, dar se pare că şi pentru mine a rămas un secret, până la un punct, când ne-am clătinat uşor. În cazul nostru, este vorba despre iertare şi despre toleranţă. E foarte uşor să dai cu piciorul şi să strici tot ce-ai construit şi e mai greu să consolidezi şi să menţii o relaţie care a trecut proba timpului”, spunea Paula Chirilă în urmă cu ceva vreme.

Puţină lume ştie însă ca vedetă a lucrat ca asistenta la Urgenţe, ea absolvind cursurile unui liceu sanitar. Chiar şi în timpul facultăţii a lucrat în spital. Nu avea timp aproape de nimic, astfel încă mânca uneori doar mămăliga cu usturoi sau slănină.

”Eu sunt omul care ţine o familie, cu toate cheltuielile, trei suflete, eu, Carla şi mama. Când trag linie şi văd că cheltuielile depăşesc veniturile, atunci trebuie să mai fac ceva. Am chiria de plătit”, povestește vedetă.

Adauga un comentariu