Magazin

Dieta WhatsApp: Au slabit 88 de kilograme pana in ziua nuntii

Publicat: 18 mai 2016
1

Hollie Tapp si prietenele ei, Steph Rouse si Sarah Lillington au gasit o solutie ideala pentru a slabi inainte de nunta.

Mireasa si cele doua prietene arata extraordinar in fotografia de mai sus, facuta in ziua nuntii, semn ca a meritat sa tina ceea ce ele au numit „Dieta WhatsApp„.

In dimineata nuntii, Hollie Tapp, in varsta de 30 de ani, impreuna cu Steph Rouse, in varsta de 28 de ani si Sarah Lillington, in varsta de 33 de ani, au imbracat cu mandrie rochiile pentru eveniment, la 20 de luni de cand au inceput dieta care le-a ajutat sa slabeasca, in total, 44 de kilograme.

„Am folosit tot timpul un grup de WhatsApp pentru a organiza evenimente si a barfi. Cand tii dieta te simti singur, asa ca l-am folosit atunci cand aveam nevoie de vointa. Daca puneam ochii pe un hamburger, trimiteam pe grup o fotografie cu el. Cand ai inbox-ul plin de mesaje cu „Nu merita!” si „Nu o face!”, te gandesti cu siguranta de doua ori”, recunoaste Hollie.

„Si a functionat. Toate trei am aratat si ne-am simtit mai bine ca niciodata in aceasta zi speciala.”

Cele trei prietene au avut, potrivit spuselor lui Hollie, mereu o influenta nefasta una asupra celeilalte.

„Fie ca ieseam in oras sau duceam copiii la locul de joaca, mereu ne gaseam calea catre o prajitura. Ne incurajam pe cai nesanatoase pentru ca fiecare dintre noi isi dorea acea felie de prajitura in plus si daca faceam toate asta, era OK.”

De indata ce a fost ceruta in casatorie, Hollie si-a propus sa slabeasca, dar nu voia sa le oblige si pe prietenele ei sa faca acelasi lucru de dragul ei. Ele, insa, au inceput pe cont propriu de indata ce au aflat vestea.

La sase luni dupa, cele trei s-au intalnit la un eveniment si au schimbat impresii cu privire la procesul de slabire, ajungand la concluzia ca mai rau decat orice este sa ai senzatia ca esti singura.

Astfel, WhatsApp a devenit grupul de sprijin pentru fiecare dintre ele. Cand cineva gasea o reteta sanatoasa si delicioasa sau un nou exercitiu, posta pe grup. Astfel, prietenia le-a motivat pe cele trei mai mult decat orice altceva pentru a slabi.

In prezent, cele trei prietene folosesc in continuare WhatsApp, insa fac schimb de fotografii cu supe si alimente sanatoase, pentru a reusi sa isi mentina noul stil de viata.

Tags:
Adauga un comentariu