Magazin

Din categoria celor mai prosti oameni: Si-a injectat ulei de masline in penis! Vezi ce a patit!

Publicat: 15 nov. 2012

Un barbat a fost internat la spitalul de urgente din Bangkok dupa ce acesta si-a injectat ulei de masline in penis. Acesta vroia sa isi mareasca dimensiunile penisului, insa s-a ales cu o infectie oribila si cu testiculele umflate cat doua portocale, scrie jurnalul.ro.

Cu sase luni in urma, barbatul in varsta de 50 de ani, a suferit o operatie de reducere a penisului, asa ca acesta a ales propria metoda, refuzand sa se duca la medic pana cand organul s-a infectat. Cand a ajuns la spital, medicii au descoperit ca omul are cancer, acesta fiind operat de urgenta, organul sau fiind amplutat in intregime.

„Ii era rusine sa mearga la doctor, dar durerea si infectia a crescut asa ca nu a avut de ales”, a declarat doctorul Surat.

Unii sunt de parere ca uleiul injectat nu ar fi putut provoca cancer, asta dupa ce, acum cinci ani, un barbat si-a injectat si el ulei de masline in penis, si timp de 4 ani jumate acesta nu a avut nici o problema.

Insa medicii spun ca uleiul injectat in organele genitale produc consecinte grave. In anul 1995, un medic din Colegiul American al Medicilor a publicat un raport cu privire la un barbat care a suferit insuficienta respiratorie, dupa ce procedura l-a lasat cu probleme permanente la plamani si in zona genitala.loading...

Comentarii
Adauga un comentariu