Stiri si curiozitati

Din ce castiga, cu adevarat, bani „isterica de la miezul noptii”! Adela Lupse a dat lovitura

Publicat: 21 mai 2019
3

Adela Lupse, devenita celebra pentru comportamentul vulcanic pe care il avea in emisiunile de acum cativa ani si castigandu-si porecla de ”Isterica de la miezul noptii” pare sa fi gasit solutia pentru a castiga suficient de bine pentru a-si permite mai orice.

Mai exact, revenita pe micile ecrane, Adela Lupse mai are o ocupatie foarte bine platita. Culmea, ar spune unii care nu o vad in aceasta ipostaza, una de fotomodel.

Doar ca, Adela Lupse nu a renuntat la formele pline care au facut-o celebra si care, printre altele, sunt extrem de apreciate de fanii sai, ci dimpotriva, are grija sa le intretina. Nu de altceva, dar, acum, are o serie de contracte cat se poate de bine platiter, cu firme din strainatate, pentru a fi fotomodel ”plus size”, adica pentru haine dedicate celor care sunt usor plinuti. Iar succesul ei este suficient de mar epentru a impresiona pe toata lumea, Adela Lupse avand, acum, conturiole de socializare plin de fotografii purtand respectivele tinute. De altfel, acum, viata ei pare sa s eimparta intre Bucuresti, acolo unde are o emisiune in stilul care a consacrat-o, si Budapesta, locul in care realizeaza diverse sedinte foto pentru o linie vestimentara dedicata celor care se intituleaza ”cu forme”, iar succesul pe car eil are ca model a transformat-o pe Adela Lupse in imaginea respectivei companuii, rotunjindu-i suficient de mult veniturile.

Mai mult, ”Isterica de la miezul noptii” are tot felul de mesaje prin care le indeamna pe femei sa nu puna accent pe ideea unei siluete de ”manechin”, postarile ei fiind inspirationale pentru domnisoarele care au cateva kilorame in plus fata de ”standardele modei”.
 
Adela Lupse, din nou cu telefonul de la miezul noptii

Dupa o lunga absenta de pe TV, s-au intors pe TV concursurile interactive in care oamenii sunt convinsi sa sune pentru a raspunde la tot felul de intrebari facile, fiind suprataxati pentru fiecare apel. Etno TV a „resuscitat-o” inclusiv pe Adela Lupse, deja cunoscuta isterica devenita celebra la o emisiune asemanatoare de pe National TV care tipa la telespectatori: „Vreau sa sune telefonul”. De altfel, emisiunea Adelei Lupse a fost analizata de CNA si s-a cerut sa intre in legalitate.

Adauga un comentariu