Stiri si curiozitati

Din ce face bani Andreea Raicu dupa ce nu mai apare la TV 

Publicat: 12 iun. 2019
3

Fosta vedeta de televiziune Andreea Raicu are afaceri din care scoate bani frumosi. 

De cand nu mai apare la TV, Andreea Raicu s-a concentrat asupra afacerilor sale.

Andreea Raicu ofera sedinte de consiliere si programe de meditatie, noteaza click.ro. 

Fosta prezentatoare de televiziune se prezinta ca autor, speaker motivational, life coach si promotor al unui stil de viata sanatos, cu certificari in tehnici de Mindfulness si meditatie, care ii permit sa faciliteze meditatii, training-uri de dezvoltare personala si sesiuni de counseling

Conform sursei citate, prin programul de Mind & Body Coaching, Andreea ofera sesiuni one-to-one si abonamente saptamanale de consiliere (via chat), iar o sedinta de 50 de minute costa 450 de lei. 

De asemenea, Andreea Raicu comercializeaza in continuare pe site-ul ei tricouri si hanorace cu mesaje motivationale, cu preturi intre 85 si 195 de lei, sticle personalizate si lumanari parfumate. 

Andreea Raicu a devenit cunoscuta in 1995, la varsta de 17 ani, dupa ce a castigat locul I in cadrul editiei nationale a competitiei Elite Model Look, urmand ca apoi sa ii fie oferit premiul „Best Elegance” la finala internationala a aceleiasi competitii. Ca fotomodel, Andreea Raicu a colaborat in special cu Irina Schrotter si cu Doina Levintza. Din punct de vedere al carierei in televiziune, vedeta a prezentat mai multe emisiuni, printre care „Reuniunea de clasa”, „Big Brother”, „Megastar” si „Miss fata de la tara”. De-a lungul anilor, Andreea Raicu a avut mai multe relatii cu barbati celebri, precum Tudor Chirila, Cristi Chivu, Horia Tecau si altii. 

Adauga un comentariu