Mozaic muzical

Din ce face bani Luminita Anghel, cand nu e pe scena. E foarte incantata de noul job

Publicat: 11 iul. 2019
3

De pe scena, direct la catedra! Da, Luminita Anghel (50 de ani) e profesoara de muzica in Brasov, iar acest lucru s-a intamplat datorita unui program de pregatire muzicala care se desfasoara la Cercul Militar din Brasov. Proiectul „Muzica – Vibratie Universala” are ca obiectiv pregatirea copiilor talentati din oras.

Muzica e proiectul la care m-am alaturat cu toata dragostea si deschiderea pentru ca si eu la randul meu, la varsta lor, am avut nevoie de exemple, de mentori, de oameni care sa-mi arate cum sa progresez”, a spus Luminita Anghel pentru o televiziune din Brasov. Artista e foarte incantata de noul job, asa ca de cateva ori pe saptamana da o fuga pana la munte pentru a le impartasi din experienta ei muzicala.

Invataceii au facut deja primele ore cu „profa” Luminita si s-au declarat extrem de incantati. „E foarte interesant sa lucrezi cu doamna Luminita, iti da un «vibe» (vibratie – n.r.)”, a spus un elev al celebrei artiste.

In anul 2001, Luminita Anghel a castigat locul intai la Festivalul International «Cerbul de Aur», sectiunea Pop, dar si Premiul de Popularitate. Pe 21 mai 2005, solista si trupa Sistem obtineau locul al treilea la concursul Eurovision, gazduit atunci de Ucraina. A fost una dintre cele mai bune clasari ale Romaniei in istoria participarilor la Eurovision. 

Adauga un comentariu