Cancan

Din ce trăiește acum soția lui Radu Mazăre. Roxana Mihalache s-a reinventat

Publicat: 26 mart. 2021
din ce trăiește soția lui Radu Mazăre
Radu Mazăre și Roxana Mihalache s-au căsătorit în vara anului 2019, în penitenciarul în care este încarcerat fostul edil

Multă lume se întreabă din ce trăiește acum Roxana Mihalache, soția lui Radu Mazăre, din moment ce fostul edil este după gratii. Cei doi și-au unit destinele în urmă cu aproape doi ani, chiar în penitenciarul în care Radu Mazăre își ispășește pedeapsa. Cert este că actuala doamnă Mazăre a renunțat la defilările pe podium și s-a axat pe design.

În urmă cu aproape doi ani, Roxana Mihalache devenea doamna Mazăre, după ce fostul edil al Constanței, Radu Mazăre, s-a căsătorit cu iubita lui chiar în penitenciar. Despre controversatul primar de la malul mării se știe că mai are de stat câțiva ani după gratii, însă acum s-a aflat cu ce se ocupă soția sa de când edilul este închis. Despre Roxana Mihalache se mai știe că este o apropiată de-a lui Radu Mazăre, fostul edil al Constanței, de aproape 20 de ani.

Din ce trăiește soția lui Radu Mazăre

Deși a intrat în lumea modei ca și model, în ultima vreme Roxana Mihalache a renunțat la podium și s-a dedicat muncii din spatele prezentărilor de modă. Așa se face că în timp ce Radu Mazăre este în spatele gratiilor, Roxana Mihalache se preocupă intens de cariera ei de designer. Aceasta se ocupă de Casa de Modă Paluggio, numele fiind ales chiar după porecla „Păluga” cu care Mazăre își alinta iubita din pricina înălțimii ei. Ea a fost cea care, de-a lungul timpului, i-a realizat fostului edil Radu Mazăre toate costumele extravagante pe care acesta le purta în celebrele seri de carnival de la malul mării.

La începutul lui 2012, Roxana Mihalache a prezentat publicului o colecţie de modă – Buenos Aires – pe care a realizat-o împreună cu sora sa, Florentina. Costumele masculine de lux au fost arătate în cadrul unui show care a fost conceput de designerul internaţional Cătălin Botezatu. Pentru a crea ținute cât mai autentice pentru iubitul său, Roxana Mihalache a călătorit inclusiv până în Africa, tot efortul pentru a se documenta. Tânăra l-ar fi însoțit pe Radu Mazăre și în Madagascar, unde acesta a fugit să se ascundă după ce a fost dat în urmărire international. Acolo, cei doi îndrăgostiți s-ar fi ocupat împreună de resortul construit de fostul edil de la Constanța.

Căsătoria a avut loc la penitenciar

Radu Mazăre şi Roxana Mihalache și-au legat destinele în ziua de 10 iulie 2019, chiar la penitenciarul în care fostul edil a fost închis. Pasul cel mare a fost făcut după mai mulți ani de relație.

„Avem o relaţie foarte deschisă. Este bărbatul ideal”, a declarat Roxana Mihalache despre cel ce urma să-i devină soț.

În ziua marelui eveniment din viața cuplului, Roxana Mihalache a purtat o rochie deschisă la culoare, la care a asortat niște pantofi, o coafură lejeră și un machiaj simplu.

„Nu m-am așteptat. Relația pe care o am cu Radu am avut-o și o am în continuare am trăit-o ca și când eram deja căsătoriți. O trăiesc în continuare. O simt ca o relație oficializată. Nu e ușor, dar trecem peste, că nu avem de ce să stăm să ne chinuim cu gândul că ne desparte un zid. Inelul, rochia, și lucrurile materiale nu sunt foarte importante pentru mine. Sincer nu știu de ce a făcut-o acum. Probabil așa a simțit. Problemele lui juridice au fost mult mai importante. Eu l-am înțeles. Am fost lângă el. Luna de miere am avut de când ne-am cunoscut până acum”, a povestit Roxana Mihalache. În altă ordine de idei, nu ar trebui să ne facem griji din ce trăiește soția lui Radu Mazăre, deoarece are destule conexiuni și relații în lumea modei…

Adauga un comentariu