Mozaic muzical

Din pacate, Mirabela Dauer a cedat! S-a intamplat imediat dupa operatie! Anunt dureros pentru fani

Publicat: 26 iul. 2018
3

Mirabela Dauer a anuntat recent ca a renuntat sa isi caute jumatatea, dupa teribila interventie chirurgicala de acum 6 luni.

Dupa ce a fost nevoie sa i se extirpe un rinichi, Mirabela  a dezvaluit ca dupa operatie, a simtit ca s-a nascut a doua oara si ca a avut mare incredere in doctorii care au tratat-o.

Faptul ca nu are o persoana cu care sa imparta aceste momente de fericire, dupa recuperare nu o deranjeaza pe indragita cantareata, scrie click.ro.

Intrebata daca este inca in cautarea sufletului pereche, Mirabela a vorbit despre modul in care percepe ea dragostea, dar a si dezvaluit faptul ca se simte bine si cu propria companie.

„Daca iti gasesti jumatatea este genial. Este o minune de la Dumnezeu! Daca nu e, poti sa traiesti si fara. Barbatii sunt superbi, e minunat, dar sa-ti gasesti jumatatea care te iubeste. Totul se face impreuna. Iar eu, si binele si raul mi l-am facut numai singura. Nu, (nu-mi mai caut jumatatea n.r). La cei 17 ani ai mei, doar poate pana la 18, cand ma maturizez si eu si o sa fiu majora. Nu, e foarte bine asa cum este”, a dezvaluit artista.

Adauga un comentariu