Celebritati

Din pacate, nu e nicio gluma… Unul dintre cei mai indragiti cantareti romani, condamnat la 200 zile de…

Publicat: 28 iun. 2017
6
Cantaretul Raoul a fost condamnat de instanta dupa ce a fost prins la volan, desi avea permisul suspendat. CANCAN.RO  a aflat ca el va trebui sa plateasca o amenda in valoare de 20.000 de lei, in caz contrar urmand sa faca inchisoare.
Raoul a ramas fara permis dupa ce a acumulat mai multe puncte. Artistul nu a tinut, insa, cont de acest lucru si s-a urcat la volan, iar politistii l-au prins. Cantaretului i-a fost intocmit dosar penal si a fost trimis in judecata, iar zilele trecute magistratii au pronuntat verdictul. ”Condamna pe inculpatul BORLEA RARES CORNEL la pedeapsa de 200 de zile amenda pentru savarsirea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de o persoana careia exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice i-a fost suspendata.
Stabileste suma de 100 lei pentru o zi amenda. Obliga inculpatul la plata unei amenzi in cuantum de 20.000 de lei. Atrage atentia inculpatului ca, in cazul neexecutarii cu rea-credinta a pedepsei amenzii, in tot sau in parte, numarul zilelor-amenda neexecutate se inlocuieste cu un numar corespunzator de zile cu inchisoare. Cu drept de apel in termen de 10 zile de la comunicare”, se arata in decizia instantei.
Cantaretul mai este judecat intr-un alt dosar tot pentru ca a condus fara sa aiba acest drept. Raoul a devenit cunoscut in showbiz datorita colaborarii cu Mirabela Dauer.
Artistul a cantat in duet cu celebra cantareata si i-a compus numeroase piese.

sursa

Adauga un comentariu