Magazin

Din pacate o veste trista. Este vorba de Monica Tatoiu…

Publicat: 12 mart. 2016

La sfarsitul saptamanii trecute, Monica Tatoiu (59 de ani) a suferit o operatie complicata. Desi i-a luat mult curaj pentru a accepta sa se lase pe mana chirurgilor, femeia a luat decizia de a recurge la bisturiu pentru a-si pune la punct problemele de sanatate. Interventia a fost una necesara, in urma careia au ramas repercursiuni grave.

Acum, Monica Tatoiu este tintuita la pat pentru cateva saptamani. Recuperarea dupa operatia de coxartroza de care suferea este una lunga si anevoioasa, iar medicii nu au vesti prea bune in ceea ce priveste functiile motorii. Se pare ca singurul mod in care se va putea deplasa in viitorul apropiat este cu ajutorul cadrului.

„La patru zile dupa operatie am fost externata, acum, timp de doua saptamani, voi merge doar cu cadrul, apoi o sa trec la carje, dupa care voi folosi o singura carja, iar in final – bastonul. Mi-am propus sa scap si de baston pana la Pasti, sa merg la slujba de Inviere pe picioarele mele”, a declarat Monica Tatoiu, pentru ziarulring.ro.loading...

Comentarii
Adauga un comentariu

Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit