Actualitate

Din secretele Ceausestilor: Cine au fost amantii tovarasei Elena

Publicat: 25 ian. 2016

Desi nu s-ar crede, Elena Ceausescu l-a inselat pe sotul ei. Dupa moartea celor doi, au aparut marturii despre amantii Lenutei Petrescu, fosta tesatoare de la fabrica Jaquard.

1. Gheorghe Zamfir
In satul natal al Elenei Ceausescu, Petresti, l-a cunoscut pe un tanar ce i-a fost primul iubit, tatal naistului Gheorghe Zamfir, din Visina. Au avut o scurta relatie si barbatul a plecat la Bucuresti, unde s-a angajat chelner. Elena a venit dupa el, dar a respins-o, asa ca a ramas in capitala, unde s-a implicat in miscarea comunista, apoi l-a cunoscut pe Nicolae Ceausescu.

2. Un soldat neamt
Inainte de a fi casatoriti, in 1939, cand Nicolae Ceausescu era in inchisoare, Elena a avut o relatie cu un soldat neamt si a fost surprinsa de fratele lui Nicu, Nicolae Andruta Ceausescu.

3. Abraham Schechter
Dupa ce i-a devenit sotie si el a avansat, ajungand in 1955 membru al Comitetului Central al PRM, dupa modelul sovietic a angajat un medic al familiei, numit Abraham Schechter care, timp de 17 ani le-a fost apropiat si care se pare ca a sedus-o pe Elena. Era si el casatorit, dar nu se sfia ca in fata personalului din casa sa o mangaie pe fund. A murit suspect, in 1973, aruncandu-se sau fiind aruncat de la etajul 5 al Spitalului Floreasca.

4. Eftimie Iliescu
Eftimie Iliescu, ilegalist comunist si unchiul lui Ion Iliescu i-a fost si el amant Elenei Ceausescu.

5. Victor Stanculescu
Generalul Victor Stanculescu era unul dintre oamenii de incredere ai lui Nicolae Ceausescu si preferatul Elenei.loading...

Adauga un comentariu