Eveniment-Social

Din toamna se vor reinfiinta posturile de politie

Publicat: 25 iul. 2012
1

Acestea vor functiona pe langa sectiile rurale cu minim trei politisti pe comuna. Va fi reinfiintata functia de sef de post. Totodata, in urma acestor schimbari se vor forma patrule cu lucratori din politie de pe raza mai multor comune, toate modificarile avand ca scop eficientizarea activitatii politiei in mediul rural. Aceasta schimbare se va face in baza unei reorganizari, dar si a noii promotii de politisti ce va veni din toamna. Suplimentarea numarului lucratorilor de politie in mediul rural se va produce de la 1 septembrie 2012, fiind realizate deja o serie de propuneri in acest sens la nivel local, care urmeaza sa fie analizate de reprezentantii de la nivel central. Potrivit sefului IPJ Iasi, Ioan Scripniciuc, aceste modificari se vor face cu resursele existente si totodata se va apela la sprijinul autoritatilor locale.

Comentarii
 • Pana nu se mai skimba putin legile tot o ***…
  Astia vor sa reinventeze roata…. sistemul european nu va functiona lanoi deoarece suntem cu 100-150 mai inapoiati . Spui la un tigan ca i dai amenda:)))))) cea mai buna gluma in 2012, se sterge la *** cu ea . sanatate . scuze de limbaj

 • Te dai după cum bate vântul domnule Scripniciuc. Dacă dispar toate funcțiile și rămâne doar funcția ta o să spui că e foarte bine atâta timp cât îți prmești salariul baban nemeritat. Uite ce spuneai tu despre desființarea posturilor:
  In fiecare comuna din judet va exista doar un singur politist. Acesta va avea rolul simplu de a prelua sesizarile si reclamatiile de la cetateni. In schimb, se vor infiinta sectii de politie care vor avea mai multe comune arondate. „Nu trebuie sa se creada ca daca se desfiinteaza posturile de politie nu va mai trece nici un politist prin comuna respectiva”, incearca seful Politiei sa linisteasca populatia. Astfel, odata cu infiintarea sectiilor regionale de politie, in fiecare comuna va ramine cite un singur politist, ceilalti desfasurindu-si activitatea la sediul sectiei. Politistul din comuna va asigura legatura dintre cetateni si structurile de politie, prin preluarea sesizarilor sau a petitiilor.
  Acum te-ai sucit, nu mai trebuiesc desființate posturile de poliție, nu mai trebuiesc concediați polițiștii ? Nu ai pic de bun simț, nu ai coloană vertebrală băi omule !

  • Bai Putea … nusj unde e coloana ta vertebrala dar inainte sa vorbesti ar trebui sa-ti dai seama ca nu el taie si spanzura … se subordoneaza dispozitiilor primite de sus …

 • Pana in septembrie,faceti tot posibiliul si schimbati-l pe acel dragobete de sef de post din com.Andrieseni ca nu-i bun absolut de nimic in cadrul sistemului dvs.

 • Pana in septembrie,faceti tot posibiliul si schimbati-l pe acel dragobete de sef de post din com.Andrieseni ca nu-i bun absolut de nimic in cadrul sistemului dvs.

Adauga un comentariu