Magazin

Din videochat poți să-ți cumperi un apartament. Ai șansa asta cu actualul job?

Publicat: 08 nov. 2021

Indiferent ce job ai avea, felicitările noastre! Asta înseamnă că ești o fată muncitoare și serioasă. Contează însă și în ce îți investești energia. Dacă ești chelneriță sau vânzătoare la un magazin în mall, câștigi maximum 1.400-1.600 lei pe lună. Plus tips sau câteva mici avantaje. În orice caz, destul de puțin.

Cu banii ăștia, abia te poți descurca. Știi și tu cât de mult costă toate. Plus că ai vrea să te îmbraci și tu frumos, să te mai și distrezi. Dar, după ce dai mare parte din banii ăștia pe facturi și mâncare, nu îți prea mai rămâne nimic. Ba uneori te mai și împrumuți de la prieteni, până la salariul viitor.

Lucky Studio îți propune să schimbi stilul ăsta de viață. Pentru că nu e pentru tine. Noi suntem Nr. 1 în videochat în Iași și îți oferim cel mai avantajos job din oraș. La care să câștigi serios bani, care să-ți permită împlinirea unor mari vise. Vrei să afli mai multe? Citește despre asta chiar aici!

Acum poți să ai casa ta, din munca ta!

Lucky Studio se deosebește de alte studiouri de videochat din Iași prin faptul că îți propunem o mare schimbare. Nu îți promitem să faci niște bani. Ci să câștigi o mulțime de bani! Nu să te descurci mai bine. Ci să ajungi să ai o viață superbă, cât mai confortabilă cu putință!

Te încurajăm să ai standardele astea înalte pentru tine și lucrăm împreună să le atingem. De asta lucrează zeci de modele la noi și ne recomandă prietenelor lor. Efectiv avem rezultate și câștigurile fetelor o dovedesc. E foarte posibil să fim studioul cu cele mai multe modele care și-au cumpărat apartamente din videochat în Iași.

Tocmai de asta îți propunem și ție același plan. Așa cum au reușit ele, ai toate șansele să reușești și tu. Totul începe cu marea schimbare: să lași jobul slab plătit pe care îl ai acum și să te angajezi la noi. Putem face asta imediat, dacă ne dovedești că ești o fată cu mult bun simț și ambițioasă.

Îți cerem lucrurile astea pentru că și noi investim în tine. O echipă de 14 trainere lucrează 24 din 24 de ore ca ție să-ți fie bine și să faci bani. La început, punem pe hârtie împreună un plan de a ajunge la 1.400-1.600 dolari pe lună. După cum observi, vorbim de dolari, nu de lei, cum primești tu salariul acum.

Imediat cum atingem pragul ăsta, planificăm următoarea etapă: dublarea veniturilor. Lucrul ăsta e posibil mai ales că în primele 3 luni la Lucky Studio îți dăm comision 100% pentru orele extra la job. Iar plata banilor e la zi.

Așadar, totul e pe bune, chiar vorbim serios când zicem că o să faci nu câțiva bani, ci foarte mulți bani! În modul ăsta, e posibil să ajungi și tu să poți da avansul pentru o casă a ta.

Îți cumperi întâi un apartament, apoi alte apartamente

Cam așa vorbesc modelele noastre de videochat despre succesul lor: cele mai noi au un apartament, cele cu experiență au apartamente. Deja au terminat de achitat prima lor casă, luată prin credit și au trecut mai departe. Mai ales că investițiile în imobiliare sunt cele mai inspirate.

Desigur, pentru prima dată, și o garsonieră undeva în Tătărași sau în Bucium e ok. Contează satisfacția că lucrezi pentru visul tău, că acum devine posibil. Chiar dacă locuința e mai departe, asta nu te împiedică să vii la job. Că tot noi îți dăm până la 500 lei pe lună pentru transport. Așa că fii liniștită.

După ce îți termini de mobilat apartamentul și toate sunt în regulă, poți să aduni pentru avansul următor. Din moment ce la job sari de 4.000-5.000 de dolari pe lună, ai cum să te descurci pe toate planurile. Adică să ai și o viață bună, dar să și investești în viitorul tău.

În felul ăsta ai o sursă de venit pentru tot restul vieții. De la orice apartament în plus poți să iei chirie și să câștigi fără să mai muncești. Vezi că sună interesant. De asta te încurajăm să nu mai stai pe gânduri și să te consumi la jobul actual. Supărările nu te duc nicăieri, doar te țin pe loc.

De ce să duci în continuare cafele clienților sau să vinzi haine? Nu mai bine te servesc alții pe tine? Acum ai o șansă imensă, de care profită din plin alte fete istețe din Iași. Fii și tu ca ele, hai să vezi despre ce e vorba! Convinge-te chiar aici că vorbim serios, că poți să faci și tu foarte ușor jobul ăsta!

Noi te invităm să ne vizitezi și să ne spui ce părere ai despre studio. Suntem sigure că îți vor plăcea și amenajările și colegele noastre. Plus că facem o cafea extraordinară! Taxiul îl plătim noi, deci nu ai absolut nicio obligație. Hai la noi să vorbim despre marea schimbare în viața ta! Și, mai ales, despre apartamentele tale!

Pentru angajare în videochat Iași la Lucky Studio, sun-o acum pe colega noastră Claudia, la telefon: 0742 286 286 

 

 

 

Adauga un comentariu