Fotbal intern

Dinamo, cele mai multe penalty-uri primite in tur. Steaua, cele mai multe ratate

Publicat: 12 ian. 2012

In prima parte a campionatului de fotbal Liga I au fost transformate 46 din cele 56 de lovituri de pedeapsă dictate de arbitri, reprezentand un procentaj de reuşită de 82 la sută, conform site-ului FR de Fotbal.

Cele mai multe goluri din penalty au fost marcate de Marius Niculae (Dinamo) şi Ovidiu Herea (Rapid) cu cate 5; Opriţa (Petrolul Ploieşti) – 4; Cadu (CFR Cluj), Pintilii (Pandurii Targu Jiu) – 3 etc.

Ceahlăul Piatra Neamţ este singura echipă care nu a beneficiat în prima parte a campionatului de o lovitură de pedeapsă. La polul opus se află Dinamo (7), Rapid (6), Steaua, Pandurii, Petrolul, Steaua cu cate 5, U Cluj – 4 etc.

Echipele cel mai des sancţionate cu lovituri de pedeapsă sunt Ceahlăul Piatra Neamţ şi Concordia Chiajna cu cate 6, CS Mioveni – 5, Gaz Metan Mediaş, Steaua, Voinţa Sibiu – 4, Pandurii Targu Jiu, Petrolul, Rapid, FCM Targu Mureş, U Cluj – 3 etc.

Cele mai multe penalty-uri le-a ratat Steaua (3): Cristian Tănase cu CS Mioveni, Brandan cu FCM Targu Mureş şi Florin Costea cu SC Vaslui.loading...

Adauga un comentariu