Magazin

Dinu Patriciu va fi inmormantat astazi in cimitirul Bellu din Capitala

Publicat: 30 aug. 2014

Omul de afaceri Dinu Patriciu va fi inmormantat astazi la cimitirul Bellu din Capitala. Ceremonia funerara va avea loc la ora 11.00, intr-un cadru restrans.

Trupul neinsufletit al lui Dinu Patriciu a fost adus in tara aseara cu un avion privat de la Londra, iar sicriul a fost depus la capela cimitirului Bellu.

Citeste si Trupul lui Dinu Patriciu a ajuns in Romania – UPDATE FOTO

La ora 17:35, un avion privat la bordul careia se afla sicriul cu trupul neinsufletit al lui Dinu Patriciu a aterizat pe aeroportul Baneasa.

O coloana masini de teren si cateva dubite a mers pana la avion. Sicriul a fost urcat intr-o masina a unei firme de pompe funebre.

Citeste si Acesta este MORMANTUL lui Dinu Patriciu. A fost deja deschis – FOTO

La ora 18:00 convoiul a plecat spre capela, iar cateva zeci de minute mai tarziu, sicriul cu trupul neinsufletit al omului de afaceri a ajuns la cimitir.

La capela cimitirului Bellu au venit sotia lui Dinu Patriciu si alti apropiati. Rand pe rand, si-au luat ramas bun de la cel care le-a fost ruda, coleg, prieten. Apoi, la scurt timp, au parasit cimitirul, fara sa rosteasca un cuvant.

Citeste si Noutati despre trupul lui Patriciu: A fost supus unui procedeu special de inbalsamare

In aeronava care a venit de la Londra se aflau si Ana si Maria, cele doua fiice ale miliardarului. Se pare ca in Romania a venit si Melanie Chan, femeia alaturi de care Dinu Patriciu si-a petrecut ultimii ani din viata.loading...

Comentarii
  • ati inebunit rominia cu acest talhar, escoc,tradator ca si cu tov lui de afaceri prin jaf si tradare nastase, ingropatil odata in piz-da mami lui! puneti si o sonda de petrol linga el, s-o pota vinde lui gadafi

Adauga un comentariu