Magazin

Dinu Patriciu va fi INMORMANTAT la sfarsitul saptamanii

Publicat: 26 aug. 2014
Dinu Patriciu va fi ingropat in cimitirul Bellu din Bucuresti, la sfarsitul acestei saptamani, potrivit unor surse politice. De altfel, la ceremonia de comemorare vor fi prezenti multi dintre liderii politici importanti ai Romaniei.
Potrivit unor surse politice, familia lui Dinu Patriciu s-a intors din Marea Britanie, iar sicriul omului de afaceri a fost incredintat unei firme specializate care se va ocupa de repatrierea acestuia.

Citeste si:Decizie de ultima ora a Danei, fosta sotie a lui Dinu Patriciu. Nimeni nu ar fi crezut asa ceva

 
Inmormantarea afaceristului va avea loc la sfarsitul saptamanii in cimitirul Bellu, informeaza Romania TV. Mai mult, Dinu Patriciu si-a cumparat un cavou de 25.000 de euro inainte sa plece din tara.
La inmormantare vor participa membri familiei si foarte multi oameni politici, apropiati ai omului de afaceri.
Dinu Patriciu, om de afaceri, politician si unul dintre cei mai bogati oameni din Romania, a murit marti dimineata, la varsta de 64 de ani. Dinu Patriciu a aflat ca este grav bolnav in urma cu doi ani si jumatate. Boala a avansat in timp, iar dupa o serie de analize facute la clinicile din strainatate, medicii l-au pus pe lista de asteptare pentru a primi un transplant de ficat.


loading...

Adauga un comentariu