Sport

Dinu si Talnar, dati afara de la Dinamo

Publicat: 29 mai 2013
1

Ionut Negoita, actionarul principal de la Dinamo, i-a dat afara, marti noapte, pe Cornel Talnar si Cornel Dinu in cadrul unei emisiuni tv. Locul lui Cornel Dinu va fi luat de Dudu Georgescu, cel mai mare fotbalist al lui Dinamo. „M-am saturat de Dinu. El va fi inlocuit de Dudu Georgescu, o legenda mult mai importanta, a avut performante mult mai mari! De ce a ajuns Dinamo in halul asta? E nevoie de persoane noi, cu caracter. Vom avea o echipa noua. Cei care au condus pana acum Dinamo nu si-au demonstrat valoarea prin rezultate, iar acum trebuie sa ii lase pe altii”, a motivat Ionut Negoita plecarea lui Cornel Dinu.
Demiterea lui Talnar a venit ca urmare a neputintei acestuia de a tine vestiarul sub control. „Talnar a inflamat jucatorii si arunca mereu vina pe ei. In loc sa lucreze cu ei, ii asmute contra conducerii. Am avut prea multa rabdare, de acum Talnar Cornel este fostul antrenor al lui Dinamo”, a mai spus Negoita.
Dudu Georgescu, cel care il inlocuieste pe Cornel Dinu, a jucat la Dinamo în perioada 1973 – 1983. A câstigat 4 campionate (1975, 1977, 1982, 1983) si o Cupa (1982) si a fost de patru ori consecutiv golgheter al României, între anii 1975 si 1978. Dudu Georgescu a evoluat în 370 de meciuri în Divizia A, marcând 252 de goluri, record neegalat pâna în prezent, el pastrandu-si si acum titlul de cel mai bun marcator din istoria Diviziei A. El a castigat doua Ghete de Aur, trofeu fotbalistic european acordat fotbalistului cu cele mai multe goluri marcate într-un sezon fotbalistic din toate campionatele nationale ale Europei, (1975 – 33 goluri si 1977- 47 goluri).

Adauga un comentariu