Actualitate

Directorul aeroportului, criticat dur de catre primarul Chirica

Publicat: 16 nov. 2015
1

Sustinut in functie de gasca din PSD ramasa fidela lui Gheorghe Nichita, directorul Aeroportului Iasi, Marius Bodea, nu scapa insa de criticile primarului Mihai Chirica. In cadrul sedintei extraordinare a Consiliului Local, care s-a desfasurat ieri la Primaria municipiului Iasi, edilul sef a tinut sa faca o serie de precizari legate de aberatiile manageriale ale directorului Aeroportului. Mihai Chirica a spus ca, modul in care liberalul manageriaza baza aeriana este unul mai mult decat defectuos si a criticat dur si conditiile in care sunt intretinute pistele. „Cu ocazia zborului pana la Bucuresti, ocazie cu care am si observat cum merg treburile pe la aeroport, am ramas adanc marcat si de-a dreptul oripilat. Modul in care se parcheaza acolo lasa de dorit si pista pentru decolarea si aterizarea avioanelor este plina de frunze. Asta spune multe despre felul in care este condus acest punct vital al municipiului Iasi”, a declarat Mihai Chirica.

Comentarii
 • Bune ca e marcat Chirica si noroc pe noi ca individul nu a fost el la conducerea aeroportului ca nici pana acum nu aveam lucrarea finalizata. Chirica miauna fata de Nichita n-are inca flerul porcului penal.
  Asta e semn bun, clar, ca lucrurile merge bine la aeroport si le sta in gat ofticatilor.

 • Eu am impresia ca voi ii faceti campanie lui Bodea!?
  Daca ar fi, asa cum declarati, sa „il puneti la punct” ar fi suficient sa cititi declaratiile sale de acum 1 luna din ziarul de iasi si veti vedea cum recunoaste public o ilegalitate facuta la Aeroport!!! Dar…este protejat!

 • oricum pe el il vom vota ca si primar . Bravo dle Bodea. Stiu pe putin in acest moment 50 pers care o sa va voteze.
  Chiriaca asta..un hlizit corrupt si incapabil.

 • Bodea asta a sarit din blugii de student direct in costum, camasa scrobita si cravata de mare PREFECT….si nu stie decat sa fie director! Asa stiu liberalii sa promoveze!Eu unul nu il votez…sa fie sanatos si sa ramana director in continuare daca numai asta stie! Ca primar trebuie sa ai multi ani experienta in administratie …si apoi e prea ombilical legat de penalii Fenechiu si Adomnitei.

  • Bre, dupa ultimele doua trei luni cu amantele si comisioanele lui Nichita si dupa prestatia jalnica a lui Chirica si-a ciracilor lui, gen Iacoban si altii, de la PSD, Bodea a ajuns sa para un fel de Maria Magdalena, iar Fene si Adomnitei arhangheli, nu alta!…

 • oh, domnu’ Kiri Tai Tei, n-ati mai gasit bilet si ati mers pe trenul de roti de ati numarat frunzele de pe pista de aterizare si decolare ?!? Bravos! Lasa ca pe Stefan Cel Mare e curat, ca ati avut Dvs grija sa strangeti teii, ocazie cu care ati ajutat si nevoiasii cu lemn de foc. Cata generozitate, ma inclin! Si ati avut probleme cu parcarea inteleg, n-o lasa golanii astia la liber pentru un om ca Dvs, sa le fie rusine. Uite cum folosesc sumele colectate pentru campania domnului Bodea. Pai se poate?

Adauga un comentariu