BZI LIVE

LIVE VIDEO – Directorul general al Salubris vine la BZI LIVE. Cătălin Neculau explică cum vor funcționa cartelele oferite ieșenilor și modul în care cetățenii au schimbat radical felul de depozitare a deșeurilor – FOTO

Publicat: 06 sept. 2020

Luni, 7 septembrie, începănd cu ora 12:00, invitatul moderatoarei Roxana Caraiman în emisiunea BZI Live este directorul general al Salubris SA Iași, compania municipalității care se ocupă de gestionarea deșeurilor. Cătălin Neculau va vorbi despre modul în care ieșenii au înțeles importanța colectării selective și au schimbat radical modul în care aruncă gunoaiele. De asemenea, Cătălin Neculau le va vorbi ieșenilor despre introducerea noilor cartele la punctele de depozitare a deșeurilor, dar și de montareea camerelor de supraveghere pentru a descuraja depozitările ilegale.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu