Eveniment-Social

Directorul medical de la Spitalul Socola ocupa un post si la Ministerul Sanatatii

Publicat: 03 sept. 2014
1

Prof. dr. Roxana Chirita, director medical la Spitalul de Psihiatrie Socola din Iasi, a prins un post si la Ministerul Sanatatii. Nu este pentru prima data cand prof. dr. Roxana Chirita face parte din comisia de psihiatrie din cadrul ministerului. Prof. dr. Roxana Chirita a fost propusa pentru acest post de medicii din unitatea medicala, deoarece s-a dorit ca acestia sa fie reprezentati in deciziile care se iau in aceasta specialitate.

Timp de trei ani de zile am mai facut parte din comisia de specialitate, psihiatrie, de la Ministerul Sanatatii. Este foarte bine ca un medic psihiatru din Iasi face parte din aceasta comisie unde se iau decizii care vizeaza specialitatea psihiatrie. De exemplu, daca as fi facut parte din comisie in perioada in care s-a decis reducerea numarului de internari de zi, nu s-ar fi ajuns la aceasta situatie pentru ca as fi argumentat ca asa ceva nu este posibil„, a declarat prof. dr. Roxana Chirita, director medical la Spitalul de Psihiatrie Socola din Iasi.

Comentarii
  • Cum de nu au numit-o pe dna Gina in acea comisie ! doar ea se poate descurca ! Pacat de spitalul Socola ! Condus de un netot si avand copilot pe celebra Gina ! Mai ieri muritoare de foame , astazi plina de spagute si de ifose ! Asteptam cu interes sezonul de noi angajari la Socola . Dirijate de acelasi Lucian Burlea secondat de Gina ! Sigur, si in acest caz , angajarile se vor lace legal si nu penal . Poate de aceasta data candidatii se vor si prezenta la concursurii !!!

  • Ginuta este un exemplu de profesionalism ! Se pricepe la toate ! Angajari, politici de personal, si mai nou isi doreste sa coordoneze si sectorul Achizitii . Ca doar nu o lasa ea tocmai caimacul zilnic . Asa de-o ciocolata de 2000-3000 euro/ luna din angajari mai treaca mearga , dar coordonand si Achizitiile izvorul curge zilnic. Femeia asta nu are nicio limita .

  • Poate prietenul lui Lucica , domnul sergiu apostol isi face si el datoria de mare lider de sindicat si este si el atent la angajari sau este si el complice . hai noroc si la multi ani sergiule.

Adauga un comentariu