Actualitate

Directorul RA Termoficare promite Iasului apa calda si dupa 25 aprilie

Publicat: 08 apr. 1999
1

•Simbata dimineata regia intrerupe furnizarea agentului termic pentru incalzirea locuintelor

Filiala Electrocentrale Iasi a amenintat RA Termoficare ca va sista furnizarea agentului termic din data de 25 aprilie. „Sintem nevoiti sa luam aceasta masura, pentru ca incasarile de la regie sint foarte mici. Debitele, in loc sa scada, continua sa creasca si aceasta tendinta ingrijoareaza cel mai mult. Toata iarna au existat probleme intre cele doua unitati, insa acum sintem obligati sa luam aceste masuri”, a preciza Radu Luca, purtator de cuvint in cadrul Filialei Electrocentrale Iasi.

La rindul sau, directorul RA Termoficare, Romeo Mistreanu nu pare ingrijorat de acest nou preaviz dat de CET Iasi si il pune pe seama „entuziasmului de instalare” a noii conduceri de la CONEL. „Fiecare conducere trebuie sa dea declaratii belicoase care sa impresioneze. Relatiile noastre cu Filiala din Iasi sint excelente si promit ca nu se va ajunge intr-o asemenea situatie”, a declarat directorul regiei.

Singura exceptie la aceasta declaratie o reprezinta cele 198 de asociatii de locatari din oras, care au debite catre RA Termoficare mai vechi de luna ianuarie a acestui an. Acestora le va fi sistata furnizarea agentului termic de pe data de 15 aprilie, masura pe care conducerea regiei este hotarita sa o aplice fara nici un fel de compromisuri.

Pe de alta parte, Romeo Mistreanu a precizat ca noaptea de vineri spre simbata va fi ultima in care se va mai livra agent termic pentru incalzire. In cele doua nopti in care apartamentele vor mai fi incalzite, energia termica va fi furnizata intre orele 22.00-6.00. 

Adauga un comentariu