Eveniment-Social

Dirijorul Horia Andreescu, în doua concerte extraordinare la Iasi, alaturi de Orchestra Filarmonicii „Moldova”

Publicat: 14 mart. 2019

Dirijorul Horia Andreescu va sustine doua NOI concerte extraordinare în aceasta saptamâna, la Iasi. În primul rând, este vorba despre continuarea integralei Brahms-Schumann pe care si-a propus-o alaturi de Orchestra Filarmonicii de Stat "Moldova" Iasi în aceasta stagiune, dupa ce în sezonul anterior a realizat ambitioasa integrala Beethoven.

Citeste si: Dirijorul Horia Andreescu revine in 2019, la Iasi, cu integrala Brahms-Schumann

În seara aceasta, 15 martie 2019, de la ora 19:00, este programat al cincilea episod al Integralei concertelor si simfoniilor de Brahms si Schumann, inclus în stagiunea 2018-2019 a Filarmonicii "Moldova" din Iasi. Horia Andreescu va dirija Concertul pentru pian si orchestra în La minor, op. 54 de Robert Schumann, cu pianista Alina Bercu, si Simfonia nr. 3 în Fa major, op. 90 de Johannes Brahms.

Citeste si: Celebrul dirijor Horia Andreescu revine la Iasi cu integrala Brahms-Schumann

"De asemenea, maine, 16 martie, de la ora 19:30, la Catedrala Romano Catolica «Sfânta Fecioara Maria Regina» din Iasi, Horia Andreescu va conduce Orchestra simfonica si Corul academic «Gavriil Musicescu» (pregatit de Doru Morariu) ale Filarmonicii "Moldova" din Iasi într-un concert de strângere de fonduri pentru dotarea Clinicii de chirurgie cardio-vasculara a Spitalului «Parhon» din Iasi care a ars în primavara anului trecut. Programul va cuprinde Recviemul de Mozart, solisti Ana Maria Donose, Mihaela Blându, Florin Guzga si Andrei Yvan", au transmis organizatorii.



loading...

Adauga un comentariu