Din lumea filmului

Discurs impresionant al actorului Peter Dinklage. Care e povestea lui

Publicat: 17 mai 2019

Cunoscut din ”Game of Thrones”, Peter Dinklage, in varsta de 48 de ani, a petrecut sase ani la un loc de munca fara perspective, care nu ii facea placere pentru ca nu a avut curajul sa se apuce serios de actorie.

Invitat sa tina un discurs pentru studentii de la o facultate americana, actorul a vorbit despre momentul cand si-a dat demisia.

”Am urat job-ul ala, dar m-am tinut bine de el. Sase ani la un job fara viitor. Poate ca mi-a fost frica de schimbare. Voua va este?”

”Cand aveam 29 de ani mi-am spus ca de la urmatorul rol pe care il primesc, oricat de mic ar fi salariul, o sa ma ocup numai de actorie. Nu aveam internet sau telefon sau alt loc de munca”, a mai spus Peter.

Primul rol pe care l-a primit a fost intr-o piesa de teatru dupa care s-a scris scenariul unui film. Au urmat alte si alte roluri.

”La 29 de ani mi-am dat demisia de la un job care nu imi placea. Asta m-a facut sa-mi fie foame la propriu. Nu imi permiteam sa fiu lenes”, a mai povestit actorul.

Ce boala are Peter Dinklage

Peter Dinklage s-a nascut cu acondroplazie, o boala genetica ce impiedica dezvoltarea normala a oaselor de la membre, in timp ce trunchiul si capul se dezvolta normal.

Are 1,35 m si spune ca si-a acceptat boala, insa nu i-a fost mereu usor, mai ales in copilarie si adolescenta. Refuza sa spuna ca este un model pentru cei cu nanism. ”Fiecare persoana de inaltimea mea are povestea ei. Doar pentru ca am acceptat boala asta, nu pot sa-i invat pe altii cum sa o accepte.”

Peter Dinklage e casatorit cu o femeie de 1,68 m

Nici pe plan personal nu i-a mers rau. Este casatorit din 2005 cu Erica Schmidt, regizor de teatru. In 2011 s-a nascut prima lor fetita, careia nu au vrut sa-i divulge numele.

In octombrie 2017, Peter si Erica au anuntat devenit parinti a doua oara. Pana acum nu au spus care e sexul celui de-al doilea copil. Cei doi sunt foarte discreti cand vine vorba de viata lor privata, iar aparitiile publice sunt foarte rare.

Paparazzi au reusit totusi sai-i surprinda de cateva ori pe strada impreuna cu fetita cea mare.loading...

Adauga un comentariu