Eveniment-Social

Dispar cablurile spanzurate pe cateva zeci de strazi din oras

Publicat: 04 nov. 2014
1

Unul din cei mai importanti operatori de servicii de televiziune si internet a primit intr-un final autorizarile de la primarie pentru a incepe ingroparea cablurilor spanzurate pe stalpii din oras. Cei de la RCS-RDS au solicitat avizarea ingroparii cablurilor de pe strazile modernizate cu fonduri europene, respectiv Toma Cozma, Petru Poni, Muntenimii, Tabacului, Sarmisegetuza, Plaiesilor, Stramosilor, Musatini, Pacurari, Independentei, Sarariei, Elena Doamna, Sf. Andrei, Traian, Nicolina, Aleea Sadoveanu, Bdul Carol I, Grigore Ghica, Stefan cel Mare, G. Muzicescu, A. Panu, V. Pogor, V. Conta, V. Alecsandri, I.C. Bratianu, Sf. Lazar, Lascar Catargiu, Palat, Costache Negri, Barboi, Dancu, Armeana, Sf. Sava, A. Barsescu, Vovidenie, Maestrul Ion Baciu, Matei Millo si V. Stroiescu.

„Inainte de inceperea lucrarilor se va proceda la predarea amplasamentului. Nu va fi afectata circulatia auto si pietonala, iar lucrarea va fi semnalizata in permanenta conform normelor metodologice. Se va reface amplasamentul distrus, cu o garantie de 2 ani, iar domeniul public amenajat, distrus ca urmare a executarii lucrarilor de baza si a lucrarilor pregatitoare, va fi refacut de o unitate specializata, in baza contractului incheiat pentru aceasta lucrare”, se arata in conditionarile impuse de primarie.

Comentarii
  • Pe Plaiesilor nu s-au finalizat lucrarile, dalele arata bine, bordurile la fel, dar mai trebuie turnat un strat de asfalt, se vede dupa dunga de reper a bordurilor. De asemenea, in parcare s-au facut sapaturi, asfaltul a fost turnat intr-un mod grosolan, parcarea e vai de ea, exista doua guri de vizitare a canalizarii ale caror capace lipsesc de 2 ani si care pun in primejdie integritatea corporala a oamenilor, existand risc mare si de accident in cazul autoturismelor.

Adauga un comentariu