Local

DISPERARE: „Primarul Nichita mi-a jefuit si umilit familia” – FOTO, VIDEO

Publicat: 24 aug. 2012

@ Un iesean il acuza pe primarul Iasului ca i-a luat abuziv un teren pe care il primise mostenire

Ajuns in pragul disperarii, un iesean a decis sa iasa impreuna cu familia in fata Palatului Roznovanu pentru a protesta impotriva administratiei locale. Acesta il acuza pe Gheorghe Nichita ca a vandut o suprafata de 4,4 hectare de padure pe care o primise mostenire unor mafioti.

„Ma judec de cativa ani pentru o suprafata de 4,4 hectare de teren pe care le-am primit mostenire. In 2006 am castigat un hectar in instanta, iar hotararea era definitiva si irevocabila. Terenul a ajuns atunci la Zamfirescu Costica si la Pavel Minodora. Intre timp, cei doi smecheri au vandut terenul la un alt membru din gasca lui Nichita, iar acum este construita o vila pe terenul meu. Au trecut opt ani si tot nu am intrat in posesie. Primaria si Directia Silvica au dat terenul meu la altii, ei favorizeaza doar infractorii”, spune Gabriel Raduna.
Desi instantele de judecata i-au dat dreptate, Raduna nu a intrat in posesia terenului pentru ca cele patru hectare de padure au fost deja vandute unui alt intermediar, dupa cum spune ieseanul. In ceea ce priveste padurea de la Schitu Tarata, reprezentantii primariei sustin ca totul depinde acum de Ocolul Silvic. Ieseanul nu se afla la primul protest. Anul trecut a mai organizat manifestari pentru a cere punerea in posesie a terenului, iar acum este iarasi hotarat sa vina in fiecare zi in fata Primariei Iasi pentru a-si cere drepturile care i-au fost incalcate.
„Primarul Nichita mi-a jefuit si umilit familia. Mi-a incalcat toate drepturile prevazute prin constitutie: libertatea de exprimare, egalitatea in drepturi, dreptul la mostenire. Crima organizata e in toate institutiile statului, in justitie, in politie, dar mai ales in primarie. Mai exista oameni cinstiti in tara asta? Vreau dreptate, voi iesi in fiecare zi sa protestez”, mai spune Gabriel Raduna.

Comentarii
  • Omul are dreptate de unde au nenorocitii din politie ,primarie si alte institutii ale statului terenuri si vile ?din salariu de bugetar /

  • In acest caz trebuie anulate toate actele de vanzare-cumparare facute cu terenurile acestui om, iar cei care au produs acest prejudiciu obligatoriu trebuiesc arestati, pusi sa plateasca daune cu propriile lor averi.

  • FRATILOR A-TI VOTAT MAFIA SI ASA O SA FACA LA TOT IASUL , NU VEDETI CE SE INTAMPLA IN IASI , LA ALEGERI LUCRAU SUTE DE OAMENI ACUM NU MAI LUCREAZA DECAT MAFIA NICHITA ( DIRECTIILE , RATB, DAC-UL, PIETELE SI POLITIA LUI PRIVATA ) SA ESIM IN STRADA SA-L SUSPENDAM PE MAFIOTUL ASTA SI CEI CAE-L SLUJESC SE STIU EI , VA VENII CURAND JUDECATA , CREDEATI CA O SA OCUPATI BUCURESTIUL TRIMITAND OAMENI ACOLO IN FUNCTIII , DON PRIMAR VA VINE JUDECATA SI CELOR CARE VA SLUJESC

Adauga un comentariu