Actualitate

DISPERAREA lui Alexandru Cumpanasu in cazul „Caracal”: MOR cu ei de gat!

Publicat: 22 aug. 2019

Alexandru Cumpanasu a facut noi declaratii despre cazul de la Caracal. „Mor cu ei de gat! Simt din ce in ce mai mult o opreliste in aflarea adevarului. Orice as face, oricate probe as aduce, orice demers as face, ajung la concluzia, cu tot respectul pentru oamenii care si-au pus increderea in mine, ca devin inutil. Exista in acest moment o dorinta, nu stiu a cui, ca in cazul acesta sa avem un deces cat mai curand, sa avem un caz inchis cat mai curand si sa nu mai umblam dupa clanurile mafiote din judete. 

Unchiul Alexandrei noi declaratii despre cazul Caracal: "Sunt persoane care ar trebui sa fie audiate si nu sunt audiate"

Chiar daca alerg de la o institutie la alta in fiecare zi, nu am alt sentiment decat acesta, ca cei care ar trebui sa faca dreptate sunt cei care lupta impotriva dreptatii. (…) Sunt persoane care ar trebui sa fie audiate si nu sunt audiate, desi eu am depus solicitare in acest sens de mai bine de doua saptamani. N-au fost audiate de DIICOT. Cu aia o sa mor de gat. Cred ca unii magistrati care se mai ocupa de cazul acesta au mai scris la niste legi de curand cu cei care ar trebui sa fie chemati la audieri. Nu vreau sa intru in detalii ca n-ar fi corect fata de ancheta. Dar daca procurorii considera ca nu trebuie audiati, voi muri eu cu ei de gat”, a spus Cumpanasu.loading...

Comentarii
    • duten pulaa mea,daca tu ai creierul spalat de atata caldura ia si o si sugee,ce sa faca el ca ministru justitiei? timp de o luna de zile de cand e cazul caracal ce a facut el pt alexandra? doar ca dă din clanță pe sticla tv? ce fel de jurnalist e el? o ancheta nu stie sa faca si tu?bat pareu ca il doare in puula de nepoatasa,el doar sa isi faca reclama

  • edy, am mai citit comentarii de ale tale, mergi omule sa te consulte un medic, ce vina avem noi sa-ti citim toate prostiile tale , esti in stare sa emiti o parere pertinenta sau cel putin in limitele decentei mai scrie ,daca nu vezi-ti lungul nasului sau masura potentei tale intelectuale.

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit