News Flash:

Dispozitie primaria Pascani

27 Octombrie 2004
990 Vizualizari | 0 Comentarii
Primaria Municipiului Pascani
Dispozitia numarul 2975

Se convoaca Consiliul Local al municipiului Pascani in sedinta ordinara din 29 octombrie, ora 10.00, in sala mica de sedinte a Primariei Pascani, cu urmatoarea ordine de zi:

1. Raport privind activitatea desfasurata de Administratia Pietelor in perioada 1 ianuarie - 25 octombrie 2004.
2. Proiect de hotarare, pentru stabilirea locatiilor privind constructia si amenajarea de terenuri de sport in cadrul Programului national "Sport in cartier" si transmiterea acestora in folosinta cu titlu gratuit catre Agentia Nationala pentru Sport.
3. Proiect de hotarare privind cofinantarea complexului social ce functioneaza pe langa Mitropolia Moldovei si a Sucevei - Protopopiatul Pascani.
4. Proiect de hotarare privind concesionarea prin licitatie publica a terenului in suprafata de 35 mp proprietatea publica a municipiului Pascani, situat in strada Moldovei, langa blocul V1-3.
5. Proiect de hotarare privind aprobarea raportului de evaluarea a unui teren, proprietate privata a municipiului Pascani, situat in strada Morilor nr. 8.
6. Proiect de hotarare privind aprobarea rapoartelor de evaluare privind terenurile proprietate privata din municipiul Pascani si aferente spatiilor comerciale proprietatea societatii comerciale Romlacta SA Pascani.
7. Proiect de hotarare privind cofinantarea actiunilor organizate de Liceul "Mihail Sadoveanu" in cadrul manifestarilor "Zilei Scolii".
8. Proiect de hotarare privind aprobarea Regulamentului de acreditare a ziaristilor la Primaria Pascani si Consiliul Local a municipiului Pascani.
9. Proiect de hotarare privind acordarea unor ajutoare de urgenta.
10. Proiect de hotarare privind desemnarea presedintelui de sedinta pentru luna noiembrie.

PRIMAR
Neculai Ratoi
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.6495 (s) | 22 queries | Mysql time :0.015668 (s)